Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Sarajevo RA 81 je uz vas!!!
vi ste porciju dobili
Pozdrav za RA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...moze link?
Sarajlija 76, otac ti je glupan, majmune. Kad ne znaš komentarisati odmakni se i idi radi nešto korisno. Idi kopaj barem budalo kad ne znaš ništa drugo.
PAPCI IZVOLITE SE BRANITI, MI SMO SARAJEVO. U subotu se igra jedan od najvećih derbija na svijetu i zato nam se kurca napušite čobani. Znam da jedva čekate al šta ćemo ,strpite se još malo.
Vječiti derbi se uvijek zvala utakmica Partizana i Crvene zvezde u Beogradu. Zlonamjerno se i uporno utakmice Sarajeva i Željezničara nazivaju vječiti derbi. Niti je Sarajevo Beograd, niti je Bosna i Hercegovina Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija.
Vjeciti derbi je svaki gradski derbi glupane .
pa i nije bas, derbiji uglavnom imaju neko svoje zastitno ime, na spomen te rijeci da se zna ko igra. to su u europi uradili kako treba, tipa milan-inter (dela madonina), everton-liverpool (mersyside derby), a i to su gradski derbiji. jos su poznatiji regionalni derbiji: schalke-BVB (rurski derbi), RM-FCB (el classico)...itd tako da bi nas također trebalo okarakterizirati nekim nazivom, ako nista SARAJEVSKI DERBI. Pozz
nadam se da ce biti pravi derbi i da ce se navijaci i jednog i drugog tima ponasati dostojanstveno i gospodski, pa ko pobijedi pobijedi..samo posteno, a poslije utakmice navratimo malo do haseta, pa malodo zelje...
jos da Olimpik nadyebe Svinjski i elhamdulila
jug 10 sjever 5...gladna usta ciganska...
10=10, za članove 5. sjedi 1.
bruka cenera sjever uprava jadovi
puno sreće sarajevu sa radnikom i želji sa mladosti i onda da gledamo pravi derbi.
Sjever karta 10 KM gledati strumfove kako plaču neprocjenjivo
znači redovan si na sjeveru...ali ne
Koga briga koliko je ulaznica? Déjà vu na Koševu, to je nešto neprocjenjivo. Opet idem na zapad gdje sam sjedio kad je pobjegulje iz grada stigla božja kazna u vidu Zubanovića. Prošlo je dosta vremena, treba obnoviti gradivo.
Biće vam Cvancika na Grbavici Sjever :D
Pa Bila je i Po 15 km šta hoćeš???? A bar na Hasetu imate kompletnu komociju sto se nemoze reci za KRMETNJAK:)
nije dugo bilo ovakve euforije vezano za neku utakmicu, jos od vremena dok je BHT reklamirao onog pjevača u top terminima NIHAD ALIBEGOVIC - EUFORIJA
Vala protiv slobode kad se bude slavilo stavit dzaba ulaz
sta ces slavit, obljetnicu 10 godina bez titule. lijepo se obucite, ko za 10 godina mature
Dzaba vam novci moji sinovci
jel još uvjek želji sponzor"bidni meljoo"
Tri najodvartnija kluba u Premier ligi BIH su mi 1. Sarajevo, 2.Čelik i 3.Velež
Olimpic*
NAJPOŠTENIJI SARAJEVSKI KLUB
PRIKAŽI ODGOVORE (1)