Najavila i strijelca
53

Poznata vidovnjakinja koja gleda u šparoge "otkrila" ko osvaja Evropsko prvenstvo

D. P.
Packington je uvjerena u uspjeh Engleske i Kanea (Foto: Twitter)
Packington je uvjerena u uspjeh Engleske i Kanea (Foto: Twitter)
Poznata vidovnjakinja Jemima Packington (67), koja je koristeći šparoge tačno predvidjela Brexit i smrt kraljice Elizabete, otkrila je ko osvaja Evropsko nogometno prvenstvo.

Jemima Packington jedina je žena na svijetu koja koristi metodu bacanja šparoga i čitanja znakova koje one "pružaju". Koristeći svoje svježe uzgojene šparoge u engleskom Worchestershireu, uspješno je predvidjela nekoliko ključnih događaja posljednjih godina.

Ova jedinstvena gospođa tvrdi da njena predviđanja imaju između 75 i 90 posto tačnosti, a kako je trenutno u fokusu predstojeće Evropsko prvenstvo, pažljivo je analizirala šta će joj šparoge reći.

"Imala sam mnogo ljudi koji su me pitali kako će Engleska proći na Evropskom prvenstvu, tako da sam više puta i pažljivo analizirala šparoge. Svaki put je ukazivalo na samo jedno - It's coming home", poručila je Packington za Manchester Evening News otkrivši kako joj je njeno "pouzdano povrće" reklo da će Engleska osvojiti Evropsko prvenstvo.

Čak je i dodala da će Harry Kane zablistati te da engleski navijači imaju razlog za optimizam na predstojećem turniru u Njemačkoj.

Za razliku od Engleske, prognozirala je i da će Škotska doživjeti loše rezultate u grupi s Njemačkom, Mađarskom i Švicarskom.

Packington je i otkrila na koji način "čita signale koje dobija iz ovog povrća".

"Moja tehnika je i dalje ista, i dalje bacam stabljike šparoga i tumačim ono što kažu šare na njima. Uočavanje uzoraka za mene traje nekoliko sekundi, vjerovatno jer imam godine prakse. Prolazim svake godine kroz svoja predviđanja i pregledam šta se sve tačno dogodilo. Povremeno napravim manju grešku jer nisam dobro pročitala, ali nikad nisam toliko daleko", dodala je ova popularna vidovnjakinja.

Osim pomenutih, među njenim uspješnim prognozama izdvaja se i da će Andy Murray osvojiti Wimbledon još dok nije bio sama "krema" svjetskog tenisa.