Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rumun Futku top listatea nadrealistanea
Naslovi su vam za medalje
Vidi kuca i brda i stadiona i blata, isto kod nas a ono EU.
@KorisnikInterneta a sta ti mislis da je to kriterij za eu? Bogatiji smo od svih istocnih vukoyebina.. Ali one su primljene da nebi rusi sirili utjecaj
Kakav Ibrahimović, obična nula od igrača. Meni da nije povreda lijevog donjeg meniskusa zaustavila karijeru, bio bih najbolji odbrambeni fudbaler svih vremena, a Ibrahimović nikad u Seriji A ne bi gola protiv mene zabio.
@ZmajskoOkoHalal steta
@ZmajskoOkoHalal meni da nije klixa ja ne bih znao kakvi sve bisera ima.
Halo ba klix novinar...nije skorpionom...ta rijec je umrla kad je umrla i jugoslavija....kaze se škaricama.
@NARODiPRAVDAofficial Rumuni bi ti rekli, citiram, 'dućen pula'.
@NARODiPRAVDAofficial GLUPANE, škarice su drugi nacin udarca. Ovo je petom preko ledja, skorpion. Kakav si ti glupan novomilenijski, treba te zivog zapaliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)