Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doći će šiptari u Zenicu, kad-tad....tamo ćemo im prirediti \"toplu\" dobrodošlicu.. A ovi srbi sto se javljaju samo da im poručim, nemojte da pičate gluposti jer vi kad god dođete kod nas u bosnu dobijete po zubima..i zato molim vas postedite nas te vase, glupe propagande...... Isto tako da porucim i srbima i siptarima, mozete da nas povučete za k.... i jedni i drugi...
glavom platili pravi BH navijaci koji su dosli u Tiranu da bodre nasu reprezentaciju, a ne da izazovu nerede
Albanski navijaci su bili izuzetno korektni sve dok \"nasi\" BH Fanaticosi nisu bacili baklju na njihove navijace ciju cijenu su g
Bem ti obje drzave, ne zna se koja je vise zatucanija.
Siptar kad vole, vole ako ne vole onda kolje.
bacali su kamenje na nas i sa okolnih zgrada koje su vise od visine zida stadiona kao i odozdo sa ulice...strasno...stadion nema minimuma sigurnosti i ne znam kako su FiFa i Uefa dozvolili da se igra na tako jadnom stadionu...a za \"docek\" nemam rijeci...totalno razocaran izlivom politike i nacionalizma Kosovskih i Makedonskih Albanaca koji su citavo vrijeme skandirali Pristina,Shkup(Skoplje) i Tirana aludirajuci na veliku Albaniju..previse politikanstva.Najzalosnije je kad su nam zvizdali na himnu i nazivali nas \"srpskim ciganima\"..:)..na sta smo im uzvratili burnim aplauzom jer se takva stupidnost moze samo tako nagraditi...tu su ostali zateceni i iznervirani i tada su nas poceli gadjati kamenjem sa svih strana.Malobrojna policija nije mogla nista da uradi osim da ih udalji van dobacaja.Na pocetku nije licilo da ce se stvar odvijati tako...bili su frendly raspolozeni u gradu i nista nije nagovjestavalo problem.Dvije trecine njihovih fanova su bili Kosovari???!?..
@skyblue Na utakmice idu ljudi koji vole fudbal i ovu drzavu. Uzgred, naprci ti se jedan od tih divljaka mame
cuj braca albanci... po cemu bi to bosnjacima albanci mogli biti braca... po vjeri ili sta... j.e.b.a.l.a vas vjera....brat ti je po krvi a ne po vjeri... sta ako je moj brat budista a ja zidov.. to vise nismo braca ili sta.... na utakmice repke bih idu samo goli divljaci koji i traze to sto dobiju i tako je i dobro... mozda se nekad i opamete....
Ne samo da ih mlate Srbi Pravoslavci nego vidi i ovi Srbi JANJICARI pobise ono maljo ljimunad u srcu aljbanije. Kad se budemo odvajali dat cemo vam 0.0002 % teritorije u znaku zahvalnosti.
braca pogana, ogledalo bosnjaka
Shiptari. Da ne misle samo da hin Srbi mlate.
Ove siptare treba sve protjerati iz BIH. Pravi Albanci se extra, citav dan smo sa njima slikali se. Problemi su izbili na stadionu 2 sata pred utakmicu kad su pustili navijace sa Kosova na tribinu. Odmah su poceli dok su jos ulazili da provociraju i pjevaju ,,sisaj Bosno\'\' Nasi tada jos malobrojni navijaci su ih lagano iskulirali, kad su zavrsili, mi smo ustali i aplaudirali im. :) Sipce je to toliko iznerviralo da su nas poceli gadjati svime, kamenjem, metalnim sipkama, doletjela su dva noza, jednog momka su u nogu pogodili i rasjekli mu je,, momka pored mene je ,,leptir\'\' noz pogodio u rame, ali ga je srecom pogodio drskom a ne sjecivom. Organizacija je bila 0, na stadion se ulazilo sa ruksacima, pregledali su sve samo formalno. Mogao se komotno i pistolj unjeti. Fuj, fuj, fuj, samo nek mi jos ko pocne pricati o ,,muslimanskoj braci\'\'! i za kraj, ako ovo koji nas domaci pekar cita, KOSOVO JE SRCE SRBIJE!!
treba hitno ispitati koji su centri moći isprali mozgove mladim ljudima pa da ide glave gubiti gledajući kako 20 sportaša ganja jednu loptu. namjerno kažem pametnih jer oni ubiru lovu i napravili su biznis od neobješnjive \"potrebe\" besposličara da gleda taj isti sport. sada treba da SIPA istrazi ko je angažirao i mobilisao nasu omladinu za ovu pogubnu ideologiju ničega korisnog i čoporskog nasilja... eto posla za organe vlasti.
zanima me samo kako to da niko nije prenosio ono sto se stvarno desavalo na tribinama? marakana 2
PRC