Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2:0 za BiH
ajmoooo TURSKAAAAAAAA
Naprijed BiH ... I krv svoju za Bosnu moju .... Idemo do kraja...Nece nas Turci zaustaviti ..
ma bosna ce im jebat majku, kakav terim jebo terima ,sine jebacemo im majku.Ovdje drugi tri iz ekonomske,znica ha,ha,ah,ha,ha,ham,,
jebo li vam bog majke cetnicke usta BOSNOOOOOOOOOOOO NAPRIJEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pustite ba ove provokatore, nisu to ni Srbi ni Hrvati već četnici i ustaše, pravi Srbi I Hrvati navijaju i igraju za našu lijepu BIH, jer Ljubav Naša je Zavist Njihova, prema tome ko se još obazire na njih, prošla su ta vremena, eto kad Mile veceras navija za BIH gdje će te dalje, ha ha ha, ma ima da vecers razvalimo bracu Turke, naprijed Ćiro naprijed naši !!!!! Juriš !!!!!!!!
Dalije ovaj Raketic ikada cuo za Mehu Kodro?! Kodro je po mom saznaju prije bilo kojeg Hrvata i Srbina igrao u Barci...malo se obrazuj seljacino,nece ti nastetit i vidjet ces da je KODRO MUSLIMAN!!!!!!!!!
ko nevoli bosnu neka ide slobodno iz nje. bosna dobija tursku 0:2
Jebem te Bosno kad nikad nisi bila drzava vec su drzava balija i turaka
Volim te Bosno
ALLAH ALLAH ALLAH Bosna i Hercegovina ALLAH ALLAH ALLAH
Raketiću jesi li čuo za Miralema Pjanića??
Ne znam kako ćemo odigrat, sve je moguće, jedno je sigurno ne mogu da dočekam da počne tekma. Jedna si Jedina...
Raketiću, Raketiću, glup si bre. Vidi se da si nepismen i neobrazovan.
Eto Barcelona hoce da kupi Ivana Raketica kad ce Barcolona kupiti nekog vaseg Muslimana mozete samo da sanjate .Ivan je zakon to je prvi Hrvat