Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ferguson je licnost koja se mora postovati jer je covjek koji stalno pravi pomake u nogometu i nimalo ga novinari i fudbalski savez ne podrzavaju ali kao da mu je ikada to smetalo sto se tice rezultata u proteklih 25 godina..FERGUSON IS BOSS..NO.1
Pogani prljavi skot!
zbog kojih će ovaj propustiti kvalifikacijske utakmice engleske reprezentacije za SP 2014. protiv Engleske i Moldavije. Kix do kixa, nikad kixovi slonovinari ne citaju, prije pritisnu publish !
firgosssss
\"..zbog kojih će ovaj propustiti kvalifikacijske utakmice engleske reprezentacije za SP 2014. protiv Engleske i Moldavije.\" Sami protiv sebe igraju ?
FERGA LEGENDA SA ZVAKOM :D