Oporavak više sedmica
0
Povreda noge Pjanića udaljila sa terena
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad me natuzi da serem i ja tako krenem u wc da serem e to se kod nas kaze ....stole...
nemojte se svadjat sa seljakom,,,nek ide na njivu!!
haj stole, nemoj kakit\' vise. jesu li te to nalozili \"gore\" da malo dodjes ovdje i provociras? znamo dobro da su ti trikovi prejeftini. sreca tvoja pa opet ima levata koji se na njih pecaju.
Dobro Baije ne razumijem vas Tursko muslimanski,bosnjacki ili sta ja znam kako vise zovete .Kod vas problem sta vi ni sami sebe ne razumijete.Vidis sta znaci kad imas glupi bosansko glavu noga puca a glave nece zato ste vi tako i glupi ko balije
Ne pise se slomiJJJJo, nego slomiiiiio.Uzmi citanku od drugog osnovne pa obnovi malo gradivo.Nije pisanje za tebe.Za tebe su traktori, suma, hrastvoina i bukovina.Time se bavi prostacino iz Laktasa.
Bolje je imati i glupu glavu na ramenima, nego biti to sto ti jesi.Krmak smrdljivi.
Da je slomijo glavu mozda bi mu bolje bilo jer je bosanskamuslimansla glupa a vako noga
onom dalmatu sto mu je slomio nogu jebo mu bog mater AL PJANIC JE BOSANAC ON CE TO SVE PREVAAZICI
trebali bi davat mnogo ostrije kazne onima koji znaju nanijet ovake i jos gore povrede igracima,nebi do ovoga doslo da namjerno neki ne prave teske povrede i to da imaju jake kazne,steta za Pjanica,nadam se da ce uspjesno nastavit svoju karijeru.
veoma cesto se dogodi da veliki talenti u sportu zavrse ispod prosjeka. nadam se da nece biti slucaj sa Pranjicem. ali sve vise mi se cini da ce tako biti.
sto je sladak ovaj Pjanic:)
ipak mislim da pjanica ce ovo udaljiti malo od ekipe i neka neko na njegovoj poziciji malo odradi bolje tekme nece bas biti mjesta za njega .... sumnjam da ce se uspijet u ekipu ugurat za ocekivat ga je vidjet opet u ekipi fazona Metz i tako to .... daj boze da nisam upravo al et