Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne funkcioniše život na veresiju. Kad-tad se vrati realna politika, realna ekonomija... Zrinjski, Borac, Široki i ovi šuftovi koji žive od purgerajskih donacija i Londonske berze - od toga nema života i budućnosti. Polako smijeniti ove nelikvidaše i vratiti ih u čuke odakle su i došli.
Velež do finala lige
Izronio je Velež za one sto ga vole !😍
Nisam Mostarac, bio sam dijete, ali se sjećam Belenensea.
Bravo, svaka na mjestu. Mostar u srcu Velež do groba !!!
Ja se najezio cestitke rodjeni svaka cas svakaaaa cast !!!!
Sad ultrasi žale što su na krivoj strani NAPRIJED VELEŽ
OVO JE HERCEGOVACKI INAT!!!! OVO JE HERCEGOVACKI KAMEN!!! STO GA VISE UDARAS ON JE SVE OSTRIJI I KAO BRITKA SABLJA IZ VEDRA NEBA SIJEVA!!!! SVAKA CAST!! PONOSNI SMO SVI SA ILIDZE NA VAS!!!!
Ovaj putujuci cirkus sa stadionom sastavljenim od Lego kockica, daleko van mjesta nastanka kluba apsolutno nema nikakve veze sa FK Velež do 90-ih godina.Dernek za moralnu sirotinju.
Cestitam.
Bravo rođeni!
Domanovici nisu u Mostaru. To je vec opcina Capljina tek toliko da ne pisete svasta.
🇧🇦⚽️⚽️⚽️🛫
Cestitke od srca. Izronio je Stari za one sto ga vole.
Zatvorite kladionice u Sarajevu,Tuzli i Zenici i svim Bošnjačkim gradovima...Odmah,braćo Bosnjaci neidite dušmanima ostavljati pare...
zlatna vremena idemo ponovo mostar i velez
Cestitam Velezu iz Tuzle. Sve najbolje Vam zwlim. Takodje bih cestitao i Borcu iz Banja Luke. Mrznji nema mjesta u zivotu. Prekratak je.