Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rupa od igraca treba ga otjerati sto prije
sad na zadnjoj tekmi mogli su on i haris medunjanin rahat da se ispricaju, na tribinama i jedan i drugi.. a deportivo na terenu dobio eibara 2:0..
Steta, a bio mlad.
tipična srebrenicka faca
Sta ces neko se rodi u Sa, al opet ga pogodi Saban i njegove pjesme pa kiti muzicare parama ko najveci papak. Znaci nije sve u tome ko je odakle. Bitno je da ste Izet okacili ovdje, pa da mu se ovi kvazi glamurozni gradjanin ismijavaju, a Kapiten izabran u najgora pojacanja, i konkurise za Zlatnu Kantu, to nista, to se ne objavljuje na kliksu.
ako pricas za djeku nije uopste sarajlija seljacina tipicna normalno da ce kititi jebo on amru svoju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prije cu ja uci u casnu sestru nego sto ce Hajrovic uci u igru za Eibar.