Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osjetit ce se njegov nedostatak... brz oporavak majstore
Misliš da ćemo primati manje golova? Lik je rupa u odbrani, pogotovo u skok igri. Želim mu brz oporavak i prijavak na biro za nezaposlene, možda mu oni pronađu posao koji će znati raditi.
kak ste dozvolili da se jedan od standardnijih igraca povrijedi na deficitiranoj poziciji...niste profesionalni jer niste dali stroge upute igracima, na yebenim pripremama frajer mozda karineru sjebe... sad ce biti ona prica "desava se" al nama se to precesto desava, nije pocelo prvenstvo a uveliko nas nervirate. nemamo vise zivaca shvatite
Svakako nam neće faliti... odnosno, njega je lako zamijeniti, jer je rupa u odbrani. Želim mu brzo ozdravljenje i da pronađe neki drugi posao, koji će znati obavljati.
Masalaaaa :)
@zlatnadolina pa druže Vedad Ibisevic se povrijedio kad je bio TITO u Bundesligi na pripremama!?prema tome skuliraj se
A jbg Ado sta da čovjek kaže???drži se,pridrzavaj se liječničkih uputa i ABD sve će bit uredu!
Ne navijam za Sarajevo,cak naprotiv ne volim ih nikako. Medjutim zao mi je decka i zelim mu brz oporavak.
Izdrži majstore!
Brz oporovak Ado.
dovoljna je nesreća to sto igra za fk torpedo, pa još i ovo
Glupa ti je priča. Zolotić, Stanić, Kvesić....
Jbg