Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno se klub svjesno urusio i doveden do bankrota. Sada ce ga kupiti neki tamosnji privatnik i prati novac preko njega.
pa eto mogu futsal ekipu 5 igraca i golman a i koji su to tamosnji mediji haha sky bijeljina, daily rudar
A vamo kad slusas dodika, u rs med i mlijeko..
seljacka kukuruz liga u kojoj su dvozube potkupljene sudije glavni likovi,90 posto utakmica namjesteno,na jesen kad kisa padne igra se na potopljenim oranicama.Savez korumpiran,huligani ne znaju ni sto idu na utakmice,klubovi ispadaju od ribara i konobara sa egzoticnih ostrva u Evropi,niko ni da prismrdi nekom grupnom takmicenju.Ko nema love,ovako se preko ljeta bukvalno ugasi u 2 mjeseca.