Sve zbog Ziyecha
36

Potpuni haos na transfer-tržištu: PSG je za sva vremena završio poslovanje sa Chelseajem

D. P.
Sve je krenulo nakon što je propao dogovor oko Ziyecha (Foto: EPA-EFE)
Sve je krenulo nakon što je propao dogovor oko Ziyecha (Foto: EPA-EFE)
Čelnici Paris Saint Germaina kivni su na Chelsea nakon što je propao dogovor oko Hakima Ziyecha i više neće poslovati s londonskim klubom.
Ziyech je trebao sinoć kasno preći u PSG, svi uvjeti su dogovoreni i činilo se da nema prepreka da se transfer realizuje. Međutim, rukovodstvo Chelseaja u tri navrata poslalo je pogrešnu dokumentaciju i u PSG-u nisu stigli da registruju transfer na vrijeme.

Stoga, novinar uglednog Sky Sportsa Kaveh Solhekol poručuje da je PSG odlučio svoja vrata zauvijek zatvoriti za poslove sa Chelseajem.

"Sinoć je bila apsolutna zbrka. Chelsea više nikada neće imati priliku da pokvari posao PSG-u. Ovako se ne posluje, niti se ponaša prema igraču", prenio je Solhekol riječi iz PSG-a.

[TWITTER]1620760085697028096[/TWITTER]

Vijest o propadanju transfera sigurno je najteže "pala" samom Ziyechu, koji se borio za minutažu u Chelseaju i koji je silno želio napustiti Stamford Bridge.

Sada mu predstoji još veća borba s konkurencijom jer je Chelsea u januaru doveo još tri nogometaša na njegovoj poziciji, a to su Joao Felix, Mihajlo Mudrik i Noni Madueke.