Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dobro ne samo za Fk Sarajevo nego generalno. Bolji kvalitet fudbala i jedna od baza za reprezentaciju. Mogu igrati i na Kosevu i na Grbavici. Naravno tu je i Bilino polje pa onda Tusanj itd a da je normalno igralo bi se i u BL ali otom potom. Ovo se trebalo davno uraditi ali eto nikad nije kasno.
Kvalitetan teren je jedan od glavnih uslova za napredak fudbala u BiH i razvoj mladih igraca !!! 👍
Kad dolaze Bakirovi roboti u Premijer Ligu, čujem da su odlična tehnička pojačanja na svim pozicijama
Potpisana "REVOLUCIJA" ??????
Kada dodju hibridi, to ce biti veliki level up za Premijer ligu
...ponovo se milioni daju NISKORISTImA koji sebe nazivaju fudbalerima...hooliganima koji svako malo razbijajuni cupaju stolice...zatvorite stadione pustite krave neka pasu travu od mljeka ce biti vise koristi
a kakve koristi od tebe? to sto si ti lijeni neradnik je tvoj problem
BRAVO!!! Nabijem bilo koga ko kaže išta protiv ovoga.
Da li to znaci da bi repka konacno mogla da se vrati u Sarajevo?
Pa igra repka u Sa ponekad, na Grbavici. Kad naprave moze i na Kosevu komotno pa malo u Ze pa u Tz ako se stvore uslovi to bi bilo mjera.
Izborna je godina
dobra ajlic kao dobar dan
E ako to ne pogura bh fudbal u rang Malte i Farskih otoka neće ništa. Luksemburska liga je vec nedostizan nivo, Dudelange je vec igrao Evropsku ligu
Potpisana ‘revolucija’ ???