Nogomet
13

Potpisan ugovor na još dvije godine: Slavko Petrović ostaje u Radniku

Piše: O. T.
Foto: FK Radnik Bijeljina
Foto: FK Radnik Bijeljina
Trener Slavko Petrović potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Radnikom iz Bijeljine, potvrđeno je iz bijeljinskog kluba.

Tri dana nakon historijskog uspjeha Radnika, koji je pobjedom nad Slobodom rezultatom 3:0 u Bijeljini (ukupno 4:1) osvojio Kup BiH te stekao uslove da se takmiči u kvalifikacijama za Evropsku ligu, iz kluba stižu sjajne vijesti, a to je da će Petrović ostati u klubu.

"Predsjednik kluba Mladen Krstajić uz veliku pomoć gradonačelnika Bijeljine, Miće Mićića postigao je dogovor oko produženja saradnje sa trenerom Slavkom Petrovićem", stoji u saopćenju kluba.

Petrović je u klub stigao početkom septembra 2014. godine kada je Radnik bio posljednji na tabeli. U debitantskoj sezoni klub je izborio opstanak, a ove sezone je osvojio sedmo mjesto na tabeli i osvojio Kup BiH.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da obavjestim širu sportsku javnost da smo postigli dogovor sa trenerom Slavkom Petrovićem o saradnji u naredne dvije godine, što je velika stvar za naš klub. Velike zasluge ima i gradonačelnik Mićo Mićić, koji je uticao na ostanak Slavka Petrovića na kormilu Radnika. Istakao bih i to da je naš prvotimac Samir Memišević dobio poziv u A selekciju BiH, dok je naš vezni igrač Dino Beširović takođe dobio poziv za reprezentativnu selekciju BiH do 23 godine" kazao je predsjednik kluba Mladen Krstajić.