Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i, šta piše u memorandumu??
@ja1977 To ne zna niko hahahaha transparentnost na nivou. Kao da gledam situacija sjedeca: Kosevo: jug cijeli zelji Grbavica: hordama pola sjevera (malo vise nego sto je bilo) Uprava napolje! Sabrina, valentin i ostala g... FKS! Naprijed bordo-bijeli !
@Lagger nek se još kurić malo napuši (nakuri)
kasno kasno kasno kad je narod hrlio na stadione vi ste blokirali po 3000 stolica a sad kad nece ukupno bit 5000 ljudi na Kosevu vi neke jarane i memorandume glumite...kasnookkk
Derbi je unišen! Možete vi ptpisivati šta hoete ali tako je. Uništilo ga je ograničavanje ulaznica navijačima, razlike u cijenama ulaznica, ograđivanje navijača kao stoku u "torove", milion kontrola kao da na ratište idemo a ne na fudbalsku utakmicu. To je nažalost slika današnjeg derbija, više gledalaca bude na utakmicama sa drugim protivnicima. Svaka vam čast, uspjeli ste!
Sad se nasli dogovarati kad od sljedece godine nema derbija posto FK Sarajevo ocigledno ispada iz Premijer lige.
bravo za sve koji su bili ukljuceni!!!
Oko cega da se razumiju? Oko slabog gledateljstva? Preslabe promocije i organizacije utakmica? Oko propale infrastrukture i prelosih uslova za mlade? Oko premalih plata, kradje i korupcije? Oko neznanja ?
Ovo jeste derbi,ali prije svega je to utakmica koja jedino opravdava postojanje FK Sarajevo. Njima je samo cilj zapet protiv Želje, kao što zapnu i svi ostali mali klubovi.
@TeRmInAtOr10 Čuj Amerdan. Samo luzeri slave dan koji im ništa nije donio, osim potvrde da je to jedini smisao postojanja Njanjajeva. Dok porvrđuje da i Zubandan još boli, ipak veliki klubovi slave pobjedu i derbiju i titulu. Možete sa Mladost DK, imati te "velike" dane kluba.
Strastveni sam navijač Sarajeva i nadam se našoj pobijedi. Boja fesa , boja dresa. L.P. Haris
ima neko tolika faca da stavi na tiketu +3 gola????
Je l' će memorandum da bude i o naučno-tehničkoj saradnji?
Pali qrcu za usi radi seljackih i nesposobnih uprava pa se sad fol lizu nesto ..
Igraj bordo-bijeli ole, ole!
daj da napravimo derbi koji ce se dugo pamtiti, nek bude fer navijanje i nek bolji dobije na terenu, volim te Zeljo