Navijači Milana u akciji
0

Potjerali Ronaldinha i Didu na spavanje

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iako je Milanov brazilski as Ronaldinho predsjedniku ''rossonera'' Silviju Berlusconiju obećao da će u novoj sezoni biti uzoran profesionalac, očito je da se bivši najbolji igrač svijeta teško može odreći čari noćnog života.

Ronaldinho je nedavno bio primjećen u jednom disko klubu u Barseloni usred noći, ali tada je koristio slobodno vrijeme koje je dobio od trenera Leonarda. No, isto se ne može reći i za događaj koji se zbio u ranim jutarnjim satima četvrtka u Milanu, kada je Ronaldinho, kako izvještava La Gazzetta dello Sport, viđen zajedno sa sunarodnjakom i vratarom Milana Didom na festivalu latinoameričke muzike.

Dvojica su Milanovih Brazilaca uživali u sambi koju je izvodio njihov popularni sunarodnjak i pjevač Neguinho, a nakon završetka šoua su se Ronaldinho i Dida zadržali na mjestu događaja i dobro se zabavljali uz muziku i ples, u jedan sat i 30 minuta iza ponoći.

Primjetili su ih Milanovi navijači koji su različito reagirali. Neki su tražili autograme, no, neki su bili vrlo ljuti na svoje ljubimce što u sitne sate ''tulumare'' umjesto da spavaju u svojim kućama, te su ih žućno počeli uvjeravati da je vrijeme za krevet!

Ronaldinho i Dida su ih i poslušali, ne želeći riskirati neugodnosti na javnom mjestu. Za par sati ih je ionako čekao jutarnji trening.