Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate saniraj dugove, dajte mu pid koncesiju ako treba 50 godina pomocne objekte neka mu i djeca uzivaju i to je to. Bez privatizacije nema napredka.
To je jedino rjesenje. Zeljo ima rijesene sve imovinsko-pravne odnose i ima pomocnih objekata bruku. To tako i ide drugacije ne moze. Moglo bi se ovdje nesto izroditi. Znam da Zeljo ima dug i polako se otplacuje ali nema novih dugovanja i poprilicno je zdrava atmosfera oko kluba.
NIKOME TE NE DAMO PART 9999999999999999999999
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Željo je zlatna koka za investitore,imaju dobru lokaciju,stadion,objekte ..itd
Nikakav to biznismen nije, ulagat pare u rupu bez dna bez ikakve mogucnosti povrata ulozenog a kamoli dobiti. To moze bit jedino pranje para!
Cuj Digislic nikad cuo to prezime.
Kad si spao iz provincije.. digišlić, denišlić stare sarajevske imućne porodice.
Super. Biće kao i sa Sarajevom. Ovi kvazi ulagači bi samo izvlačili a ne ulagali.
Eh jadova i komentara bolesnih
Navijači bi da investitor otplati sve dugove i još uloži, a onda kad dođe nekad serija loših rezultata da ga tjeraju iz kluba. Ne može i jare i pare.
Ulozit ce obraz i dvije prazne sibice 😄
Može is Zeljo prati novac za narko kartele i sponzorisati staračke MMA borce. Ne sam FK Sarajevo
Ovaj je namazaniji od Mirvića. Polako sve, ne zalijeće se, ppušta ih da ga hamann mole.
Volim te Zeljo!
Ublehaš
Forza Zeljo!
Sretno Zeljo od navijača Veleža
Dajte ga Lokomu na upravljanje :D
velikan se dize 🔵⚪
Brze se dize od mog dede krc nego futavi meljo.
Malo sam pretrazio po internetu da vidim jel Eldin bos il je hadzija. Transportna firma zatvorena. Nema podataka koliko je dobar izaso il je popusio. Koliko sam skonto izmedju redova ima para (mozda) za tim nivoa Pofalickog
https://safer.fmcsa.dot.gov/query.asp?searchtype=ANY&query_type=queryCarrierSnapshot&query_param=USDOT&query_string=1614362 ….Ne lupaj kad pojma nemas ako ti treba prevod nije problem prevest cu ti
Zgembo Andislic iz Niodaklevaca. Kupit ce par igraca Daj Sta Das i Dje Je Ba Nestalo pored spica Lafo Mamene