|

"Poštovat ću ugovor sa Cityjem"

"Poštovat ću ugovor sa Cityjem"
0
T
Totalsport
2.1.2011. u 16:45
3
komentara
0

dijeljenja
"Poštovat ću ugovor sa Cityjem" Mario Balotelli (Foto: AP)
Talijanski napadač Manchester Cityja Mario Balotelli (20) odbacio je medijske napise kako se nakon svega nekoliko mjeseci boravka u Engleskoj želi vratiti kući.
Balotelli je prošlo ljeto stigao iz evropskog prvaka Intera, a dosad je u devet prvenstvenih utakmica za City postigao pet golova. No, mediji u Engleskoj i Italiji već neko vrijeme nagađaju kako se mladić ganskog porijekla ne može priviknuti na život na Otoku i kako bi se zbog toga mogao ekspresno vratiti na Apenine. On sam tvrdi da to nema veze s istinom.

"Ne znam tačno koliko ću dugo ostati u Cityju, ali znam da imam ugovor koji želim poštovati. Želim sa Cityjem osvojiti Premierligu i mislim da imamo ekipu za to. Uz to, želim se odužiti i Robertu Manciniju, od moje 17 godine on je najvažniji trener u mojoj karijeri", kazao je Balotelli u razgovoru za Mail on Sunday.

A o pričama da mu ne odgovara engleski način života, kratko je kazao:

"Jeste li me ikada čuli da sam rekao takvo nešto? Naravno, normalno je da mi nedostaje dom i porodica. Ali, porodicu i prijatelje mogu viđati i ovdje. Evo, moja majka mi je baš nedavno bila u posjeti."
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...