Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO!!!!....nek vam je sa srecom! Pitar!
@brundo @BHRealnost3 ja mislim da bi se svi navijači u Šeheru složili, i ne bi imali ništa protiv, da jedni uzmu titulu a drugi kup. Pa brate da vratimo trofeje u metropolu gdje im je realno i mjesto :)
Svak čast Sarajevo! Treba da imamo sportski rivalitet, ali i rivalitet u tome ko će od nas više dati našoj BiH. Ovo je dokaz toga. Gradimo Tušanj, Grbavicu... Pozdrav iz Tuzle
Ofarbati u plavo stepenice ka izlazu da s ljepse vidi natpis ¨GRBAVICA¨
sretno sve najbolje od Hordasa
sretno sve najbolje od Hordasa
Pogledaj Jasmine Imamovicu kako se to radi. Ljudi za par mjeseci napravise tribinu koju mi u Tuzli cekamo 25 godina. Cestitke plavi jedva cekam prvo kolo na novoj Grbavici pa nek pobjedi bolji.
Ne kontam one prznine oko slova B,A,V,I. Nece valjda stepenice bit za par redova stolica. Dobro je u biti, al nije bas uredno i precizno poredano dosta toga. Ne znam zasto je to toliko tesko, al takvi smo ti mi.
Svoja kuća je uvijek najljepša, prirasla srcu, i sa njom se živi. Malo je klubova i navijača koji su na ovakav način pokrenuli rekonstrukciju i dogradnju stadiona. Grbavica je zalužila ovo nakon svega što je prošla od 92-95 godine. I ovo nije kraj, ide JUG akoBogda, i na kraju zapad. 2021 na 100 godina kluba potpuno nova Grbavica po svim Europskim standardima...
Iz tvojih usta u Božije uši lave. Samo mislim da sa ovom upravom kako je krenulo, za godinu dvije, da će stadion baš biti full :)
ljepota....bit će aBd još ljepši
A sto žute stepenice, je l zbog repke?
Štedljiva boja žuta. Vidiš li na videu koliko čovjek valjkom oboji u cugu bez umakanja :) Drago mi je zbog stadiona. Iako sam pitar nisam jednom bio na grbavici, a da se nisam zapitao e da hoće povećati kapacietet.
Mora biti zuta boja, takva su pravila
Sretno i bericetno..... Znaci moja Sloboda udara sefte akobogda.....
Nek je hairli i hvala svima.
Hordaš sam al za ovo sve pohvale Manijacima! Ovaj grad treba Evropski stadion, sretno dalje od srca! ----------------------------------------------- Europski stadion bez krova na vecini tribina i svaka tribina svoje kolo vodi? Natkriti, spojiti, napraviti identicno sve tribine, odraditi travnjak itd. Nije ovo ni blizu europske kvalitete. Ali hajde za regionalne standarde ako se izuzme Ljubljana je OK.
Hvala druže, natkrit će se, jer je u planu da se završi i južna tribina i onda sve da natkriju. Jer će do tada biti i više para što od nekog transfera, što od europe, sponzora isl, što od kupovanja desetogodišnjih za jug, kontaš. Nije lako na današnjem vremenu tek tako sve izmoći. Po završetku juga ide natkrivanje i istoka, i onda se radi zapad i drenaža terena, i to bi bilo onda to :) Sve najbolje :)
Dobro sagradiše tribinu VITRAMA
Oooo pitaru...vuna jelde?
hahahahahahha šugavica
Kada pocinje gradnja nebodera,Koldzinog sa jedne i Misimovicevog sa druge strane juga.....
Trebalo bi pomaknuti slovo i naprijed malo.
znam da je tesko, i da je i ovo sto su napravili skupo, i svaka cast na trudu. ali majku mu, pa kakve su ovo vec pukotine po betonu (na 0.15s), i grubi beton, "profesionalno ofarbano sa hrpom supljina i prefarbanim stolicama vec.