Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkomanska posla, pola spita na zutom
107.000 članova. Impresivno
A šta će drugo reći, gleda kako smanjiti štetu odlukom da se Hajduku zabrani igranje do daljeg na Poljudu. I opet je u nastupu osudio najviše stručni štab i igrače, koji su podbacili, i koji snose najveću odgovornost za nezadovoljstvo tih 107000 članova kluba..
E vidite malo kako je nama svaki put kada nam u gradu igda Zrinjski
Kome ovo treba? Kome treba da se kojekakvi probisvjeti,kriminalci izivljavaju nad obicnim ljudima? Nogomet treba ukinuti, svesti na amaterski nivo, ovako svako malo imati cemo ovakve scene,situacije...
Promicatelji.
cuj samo sport, pa razapeti ce te
Joj kad ovako tanovic izadje kod vase miskina
Razocarenje
Jakobusic je gospodin a divljanje huligana ne vidim kao nesto negativno, to je dio nogometa oduvijek. Zene, djeca i slicni ne trebaju ni dolaziti na tribine, to je muska stvar.
A ti izgleda takodje divljak zesci..!
Što nisu rušili kod Titove milicije, naravno da nisu smjeli. Samo degenek palicama rješava probleme
BBB polomili komunističku miliciju u Zemunu, zapalili nekoliko policijski uniformi okrenuti naopako i uzeli značke kako trofeje. Toliko o tvojoj kitinoj miliciji, lako je tući nedužnu sirotinju. Prave fajtere i luđake nisu smjeli pogledat.
Ne branim huligane,ali je bilo za očekivati.Godinama Dinamo na perfidan način krade i namješta jer je velika lova u pitanju.Moralo je negdje puknuti jbga.A ovaj put zasluženo pobijedio.Tako da sve one 3 nađiđane zvijezdice na dresu su pokradene,ao Mamiću da ne govorim.
Nedaj se mišu maji 💔
i u rijeci na finalu kupa su počupane, e pa neka su i svoje polomili. A ti cmolji i dalje, do jučer su bili tvoja vjerna publika. I kazna za svee..
pa zagrepcani su oduvijek bili gospoda za splicane.. kao sto su Milanezi gospoda za Rimljane i Napoletance. ova sramota se nikad na sjeveru ne bi mogla desiti.. moze u Splitu, u Grckoj, u Marselju, u Napulju, u Rimu, u Turskoj (pogotovo).