Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trokut - obrazuj se malo. Leverkuzen je siguran kako god da bude. u slucaju poraza od Genka,a da Chelsea i Valencia remiziraju, svi bi imali po 9 bodova. ali bi Leverkuzen opet bio PRVI, jer se u toj situaciji gleda najveci broj bodova u tromecu tih ekipa. (Leverkuzen ima 6 bodova,dvije pobjede i dva poraza, Chelsea i Valencia bi imali po 5 bodova, po jedna pobjeda i dva medjusobna remija)
Ne moze se gledati medjusobni duel 3 ekipe !
Leverkusen nije siguran u prolazak dalje jer ima lošijij međusobni skor i od Valencie i od Chelsea, tako da ima treba bod da bi bili sigurni u prolazak dalje. Remijem na Stamford Bridge stadionu i poraz Leverkusena znači ispadanje švaba...
bolje je biljino qme ! ;)
Valencia x2 - 2,05 Arsenal gg - 1,50 (??????) = 3,075 x 50 km = 153, 75 lagano
djeeeeeej Djeeeeeeeeekoooooo?
PRELIJEP STADION..
Znači danas i sutra je blagdan... Liga Prvaka šerif mubarek olsun!
Leverkusen je već prošao, tako da nije bitno kako će Chelsea i Valencia igrati