Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta sve nećemo izmišljati samo da se čita.
Samo glup cojk moze rec da VAR ne valja. Ko bi se vraco na ono prijasnje kad sudija prizna gol, a ti lijepo vidis na snimku da nije bio? Kome to odgovara?
Ko moze biti protivnik VAR-a taj nije dobar s mozgom
90 % manje simuliranja na terenu i 90 % manje protesta kod sudija
Da je bio VAR 2014 u brazilu bog zna dokle bi mi dosli i ko bi bio prvak, to je nasa najjaca generacija koju su sudije sa 2 velike greske unistili. A 3 velike greske u samom finalu su nijemcima donijele titulu
Ko su protiv ici VAR-a ? Oni koji su sa velikim sidijskim greskama postizali uspijehe, oni koji su sa sudijama namjestali utakmice i oni simulatori i prljavi igrači na terenu.
Jimmy Hill je shebo nogomet totalno
Uvesti dodatne 3 izmjene u poduzecima. Igralo bi se brže i ljepše
Dva boda za pobjedu kod kuće, tri za trijumf na gostovanju. Ovo mi se najvise sviđa
@fbUser1571384906 Nije lave svaka liga ko ova nasa