Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivane vrati se
Trebate poznavati materiju ako je već komentirate! Klub je vjerojatno kupio momka da su njegovi poslodavci, vlasnici, no on svakako prema otočkom zakonu ne može maloljetan igrati premier ligu. Tko zna gdje će oni s njim dok nadođe.
U Spursima je novi trener i daje priliku igračima, ali opet trebaće momku par mjeseci prilagodbe na novu sredinu i otočki nogomet. Ange je svakako tražio od uprave još jednog štopera, a evo možda ga je i dobio.
Ovo znaci da ce decko vjerovatno sebi upropastiti karijeru jer je ipak premlad i nedovoljno razvijen igracki da ide u tako jaku ligu, nije ni u HNL- u bio pouzdan i vidjelo se da mu treba jos sazrijevanja… Perisic nece doci nikad, to ovi s juga sto zazivaju mozes okacit macku o rep
Perišić dolazi na zimu ili na proljeće sam je izjavio da se vraća u Hajduk i da mu je želja u hajduku završiti karijeru
Dobar posao Hajduka, ako je ova cifra o kojoj se priča 14 mil. eura extra posao Hajduka za klinca od 16g. Dinamo je prodao Ivanušeca i Livakovića za manje kada zbrojimo oba transfera, to je trenutno pokazatelj rada jedne i druge uprave, Petković ne želi da potpiše novi ugovor na 2 godine, traži 3g još nema dogovora oko otkupne klauzule, ako Petković ode Dinamo će biti u rangu Lokomotive.