Dočekajte Novu godinu u Rimu
5

Pošalji fotografiju i osvoji nagradu Fan shopa Želje i Centrotoursa

Klix.ba
Fan shop FK Željezničar u saradnji sa agencijom Centrotours vodi vas na doček Nove godine u Rimu.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je poslati svoju fotografiju sa proizvodom iz linije: "Mi smo Željini, Željo je naš", na email adresu [email protected]. Prvi proizvod iz ove linije je šal koji se od petka, 23. novembra može pronaći u Fan shopu FK Željezničar. Najorginalnije fotografije birat će žiri koji će sačinjavati tročlana komisija u sastavu: predstavnik FK Željezničar, predstavnik agencije Centrotours, te prvotimac FK Željezničar.

Uslovi učešća u nagradnoj igri su kupovina proizvoda iz linije "Mi smo Željini, Željo je naš", slanje fotografije sa proizvodom na email [email protected] sa naznačenim imenom, prezimenom i brojem telefona kao i opcija like na oficijelnom FB fan pageu : FK Željezničar, Fanshop.ba, Centrotours.

Nagradna igra traje do 23. decembra ove godine, a vlasnici najoriginalnijih fotografija dobit će: Nagrada br.1: Nova godina u Rimu Nagrada br.2: Nova godina u Veneciji Nagrada br.3: Poklon bon u Fan shopu u iznosu od 100,00 KM

No, ovo neće biti kraj nagradne igre jer će se ista nastaviti i poslije Nove godine kada će najoriginalniji učesnik biti nagrađen putovanjem na naredno evropsko gostovanje FK Željezničar. Također, bilo ko kupi proizvode u cijeni 20 KM i više za ovaj vikend, na poklon dobija film o legendi sa Juga, Dževadu Begiću - Džildi.