Nagradna igra
1

Fan shop FK Željezničar nagrađuju navijače putovanjem u Rim

Klix.ba
Fan shop FK Zeljezničar u saradnji sa agencijom Centrotours vodi fanove na doček nove godine u Rimu.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je poslati svoju fotografiju sa proizvodom iz linije: "Mi smo Željini, Željo je naš", na email adresu [email protected]. Prvi proizvod iz ove linije je šal koji se od petka 23.11.2012. može pronaći u Fan shop-u FK Željezničar. Najorginalnije fotografije birat će žiri koji će sačinjavati tročlana komisija u sastavu: Predstavnik FK Željezničar, predstavnik agencije Centrotours, te prvotimac FK Željezničar. 

Uslovi učešća u nagradnoj igri su kupovina proizvoda iz linije "Mi smo Željini, Željo je naš“, slanje fotografije sa proizvodom na email [email protected] sa naznačenim imenom, prezimenom i brojem telefona kao i opcija like na oficijelnom FB fan page-u:

  • FK Željezničar http://www.facebook.com/fudbalski.klub.zeljeznicar.sarajevo
  • Fanshop.ba http://www.facebook.com/Zeljofanshop
  • Centrotours http://www.facebook.com/pages/CENTROTOURS/302606900476?fref=ts

Nagradna igra traje do 23.12.2012., a vlasnici najorginalnijih fotografija dobit će doček Nove godine u Rimu (1. mjesto), Veneciji (2. mjesto) i poklon bon u Fan shopu u iznosu od 100 KM (3.mjesto).

"No ovo neće biti kraj nagradne igre jer će se ista nastaviti i poslije Nove godine kada će najorginalniji učesnik biti nagrađen putovanjem na naredno evropsko gostovanje FK Željezničar. Također, bilo ko kupi proizvode u cijeni 20 KM i više za ovaj vikend, na poklon dobija film o legendi sa Juga, Dževad Begić - Džilda!", proučuju iz ovog kluba.