Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi od onakvog igraca bi,dragi moj Boze, da neki Metalist kaze da ga ne zanima Misimovic...TUZNO
bjezi miske nazau u Bundesligu....
Najvece pojacanje reprezentacije je ne igranje Misketa!
Samo našeg selektora on zanima!
I njegovo vrijeme doslo kraju, da ga je jos nekako iskoristiti to Novembra pada odemo na SP.
Piske za pemzije.Ko se slaze nek digne odmah dva prsta. Vrijeme da se kopcke once ohklin. Ko digne tri prsta je.b.e.m. mu ma..
Kako je ono Susic reko, nesto kao : ko neigra u svom klubu nema sta traziti u reprezentaciji ..
Daj prekinuite. Koje ste vi zluradice. Kao da vas plaćaju. Miske je divni, plemeniti čovjek. Neka mu Bog Veliki da što više strpljenja. Da izdrži sve ovo. Oni koji znaju sa čime se Miske suočava znaju i koliko mu treba hrabrosti i snage da gura sve ovo. A on pokazuje tu izuzetnu snagu duha. Vidi se da je tvroglavi i ponosni Bosanac. I pobijediće, nakon svega. Dolaze najbolja vremena.
sta pljujete covjeka jednog od najboljih igraca reprezentacije ikad koliko nas je puta obradovo tesko bi idzeko bio dzeko da nije bilo njega trenutno ne igra ali igra nase reprezentacije je dosta slabija bez njega stavljo ga je susic na klupu pa nema ideje doduse tada ni susic nije davao slobodu pjanicu pa nismo imali nikakvu igru ipak iako je sad pjanic bolji mislim da treba da igraju obojica jer jednog ces nekako neutralisat ali dvojicu tesko a sto se tice cire sta on prica prodo nas pa sta je on radio kolko nam je igraca uzeo pljuvo kako nikad necemo bit tim i svsta nesto i onda doso ovde malo nam se uvlacio i sad dobar
pa sta koji k vise smarate i nas i metalist i misimovica , pa jel vidite da ljudi ne pregovaraju s njim i zasto ste toliko uporni ? pazi da ne ode u metalist samo zato sto to novinari zele serem vas ne profesiju
Miske je obukao dres kada je rijetko ko stisnuo i nikada neću zaboraviti njegov slobodnjak u Norveškoj kada je Fuad Muzurović iz anonimaca izvadio ekipu kojom se poslije Ćiro opario i zamazao oči da Munib krade još malo. Miske je igračina i šteta je da ne igra.
najbolje bundesliga gladbach ili hanover, tako neki klub ;)
ruku na srce Misketov zivac je 90% kriv za ono njegovo stanje. Miske, SABUR u glavu.
vidi se sta je dzeko bez misimovica, misimovic je \"kriv\" za 90% dzekinih golova
ZVEZDANE ,SA NEMANJOM SUPICEM!
skoro cijela reprezentacija sjedi na klupi i ocekujemo rezultate... ee safete