Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo samo kod nas ima, vijest o vijesti koja je neosnovana i pociva na glasinama "rekla-kazala"
Fudbaleri su najveci analfabeti zemaljski treba im samo luk i vodu davati:))
A vidim i u portugalu se zivi od klikova i zutila.......... Kakva nebuloza!
A vidim i u portugalu se zivi od klikova i zutila.......... Kakva nebuloza!
Ko treba kome biti zahvalan? Ne zive navijaci od ronalda, mesija i drugih vec uoravo obratno! Sta drugo ocekivati od polupismenih fudbalera, cuj navijaci nezahvalni koji si ti idiot Ronaldo:)
cuj nezadovoljan u madridu. Ima najvecu placu na svijetu, plus prvi put u historiji odbranio titulu lige prvaka u kojoj je igrao najznacajniju ulogu. Zuta stampa je kancer ovozemaljski
Koja glupost, real mu donio sve,lige prvaka, zlatne lopte, o parama necu da pricam... I sad hoce da ide, nezadovoljan. Gdje ce trazit pogace preko hljeba?!
Ti si jos gluplji sto u ovo vjerujes nego ovi sto ovo pisu.
Bolji klub neces naci iako znam da je dosadno igrati godinama za isti klub,pogotovo kad ne igras u svojoj zemlji
man utd