Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko su oni?
💔
Jedan od najboljih fudbalera bez osvojene lige prvaka uz Matthausa, Ibrake i Ronalda
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sudarili-se-pedalina-i-skuter-kod-neuma-djevojcica-5-prebacena-u-bolnicu/2295126.aspx
Juce dvojica lola iz Sarajeva u Neumu na Jetski-ju naletili na pedalinu 150 m od obale Djevojčica od pet god sa teškim povredama glave prebacena u Dubrovacku bolnicu O tome ni rijeci…
150m od obale nije mjesto za pedalinu
Mora da su babini sinovi pa klixovci štite.
Tuga, tek počeo živjeti momak...
Ja se samo pitam kako nema više ovakvih smrtnih slučajeva, pogotovo kod nas gdje lola stavi naprijed dijete od pet, šest godina, naravno oboje bez kacige jer moraju svi da ih vide!Žao mi je svakog ko izgubi život ali realno neki i namjerno izazivaju sudbinu!
Klikse, istrzite okolnosti smrti djevojke koja se prije koji dan vakcinisala u zetri sa AZ vakcinom? To vam je posao?
3 ljudi koji su jeli hljeb u toku jucerasnjeg dana su preminuli. Treba li istraziti i to?
GrittySleep Treba i ako se utvrdi da je uzrok hljeb, od kojeg se inace ne umire, strpati u dozivotni zatvor pekara i zatvoriti pekaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)