Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro dosli dragi gosti, lomit\' cemo vam kosti...
treba polomiti ove portugalce,,a posebno onoga pedera ronalda,,volim te bosno
imamo i mi i dannyja i almeidu.NO SIKIRIKI.VIDIMO SE U ZENICI..
džeko, ibišević, misimović i lulić strijelci u proteklom kolu
sretno portugalu na evropskom!
EEE je.b.a.j.i ga Danny je fakat predobar
akseptirati hahahaha
e sad smo ga ispusili....znao sam da cemo izgubit al da ce nas naderati nisam znao...ovaj danny je sila!!!
@Ma taraba Bilo bi mi drago da ste u pravu. Neka nam dragi Bog pomogne jer bas hoce da nas sruse i u ovome.
Ne bi me cudilo da Ibrahimovic, Mesi ili Pujol prime drzavljanstvo Porugala i zaigraju protiv BiH!!!!!!!!!!!!?????????? Pojasnjenja za neigranje u pethodnim utakmicama su zaista vise nego \"opravdavajuca\"...........he he he FUJ Ma nek igra i sam Pele ili Zidan, kad On kaze budi, onda bude pa ko hoce neka vjeruje. Ja vjerujem svim srcem.
tesko jest,jer sa jedne strane je fifa uefa addidas real armani b win,koje bi sve uradile da njihov mezimac ode na EP,jer u slucaju da ne ode gube ogromne svote novca,al ja sam optimista i vjerujem da nam ono uvijek maloo sto zatreba,da ce nam se sve sada vratiti u nasu korist...pozz za sve bosance i hercegovcee
ma nasa je pobjeda, samo treba prije utakmice u zenici odrzati koridu na terenu. da nam se ne zali ronaldo i kompanija
Ma rezultat se vec zna MI NEMAMO SANSE MORAMO TO AKSEPTIRATI I NADATI SE BOLJIM VREMENIMA JER FIFA I UEFA SU PREVELIKE
Pratim Bešiktaš i odgovorno tvrdim, Hugo Almeida je totalni kloc, van forme i dobro bi bilo da je u prvoj postavi...u Bešiktašu je samo zbog para i zna se da tamo zavrse poluisluzeni igvraci....Besiktas nemoze da dobije ni Istambulspor..u zadnja tri kola ulazio sa klupe... dobro je ovo...
Pa ako se prepadnemo od ovih gariba onda i ne treba da idemo na SP.Almeida je taraba,Bruno Alves neviđena rupetina u odbrani, a Dani poluigrač.Naša ekipa ako hoće dalje mora da napravi pobjednički mentalitet ne respektujući protivnika i igrajući na pobjedu.Ako se bude gledalo previše na protivnika precjenjujući ga, onda će biti pušana kao i sa Francuzima gdje smo realno umjesto pobjede od recimo 3:1 odigrali remi ravan porazu.
Netreba gledati ko ce za njih igrati , samo hrabro bez respekta do prvenstva. Puno srece iz Zagreba.
Hrvatska - Turska : 4:2