Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ako je iko zasluzio da prodje grupe na SP, to je Maroko. Irance pojeli, primili u 95, sa Portugalom u egalu bili, cak i bolji, eo 2x vodili Spance. Ali to je nogomet.
Da je onako igrač Irana udario lakom Ronalda, Kristina bi se valjala 10 minuta
kakva je ono ekipa pa rasuli bi 50% svih ekipa na ovom SP
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kažu da je Crnadak gledo obje tekme u isto vrijeme hahahaha
video nadzor se koristi samo za neke ekipe da bi pobjedile, zalosno.
Sta je tu je zivot ide dalje... Moras nekad i protiv sudije igrati
Svj Prvenstvo je ciganluk, al onaj zesci. Ako Pique nije trebo dobit crveni za onaj start sa obje noge onda neznam sta Spanci treba da urade da dobiju crveni. Ove tzv male repke moraju igrat duplo bolje da bi pobjedile i protivnika i sudije. Sudije najveca sramota sve i jednog velikog takmicenja, al zato sto FIFA i UEFA stoje iza njih.
MA NARAVNO DA ĆE MUSLIMANI ISPASTI. TO JE NORMALNO SASVIM
Pa zar je netko i mogao pomisliti da bar jedan od dva najbolja igraca nece proci dalje, a ja se evo kladim sada da ce Argentina nekim " cudom " doci daleko. Sve je marketing.
argentina i brazil se pakuju sami ti ne mozes dokazat ljudima dok ne vide.argentina brazil , iran , poljska sve su to ekipe na fifinoj crnoj listi.,engleska prvak svijeta.
@BokirSDA englesku ce okitit zlatom ko uvrijedjenu mladu ne bi li se vratila kuci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
Spanija je spasila bod i na taj nacin zauzela drugo mjesto...te kao PRVA iz grupe ide dalje u osminu finala...c c c
Cist penal na Ronaldu, Ronaldo nije trebao dobiti zuti karton, prije je onaj kozojeb trebao dobiti sto je simulirao da je udaren. A na kraju penal je diskutabilan, jeste igrao rukom, ali je iz blizine Iranac udario loptu i skrenuo je u ruku, ruka ali nije je ni mogao skloniti niti otkinuti sa ramena. Irancima svaka cast na borbi, zasluzili su vise od Spanaca prolazak
Španija je spasila bod u 90+3. minuti protiv Maroka i na taj način zauzela drugo mjesto. Bar pogledajte tabele, rezultati, nesto a ?
SRBIJA TUCE BRAZIL A ENGLESKA OSVAJA ZLATO , AKO TO NE VIDITE SLIJEPI STE I NE MORATE PLACATI PRETPLATU: STA RECI KOJU PORUKU POSLATI: MESI NE IGRA PRIJATELJSKU S JEVREJIMA - NAPOLJE ALBANCI VARAJU I NELOJALNI - PRODJU PRVI KRUG PA ISPADNU SRBI SE BUNE - PRODJU PRVI KRUG PA ISPADNU ENGLEZI POPUSE BATINA I POJMA NEMAJU O FUDBALU - ZLATO
Cuj naslova.pa kako ih je ostetio ebo te babooo
Nije valjda da su mislili da ce fifa dozvoliti da se Iran ili Maroko plasiraju umjesto Spanije ili Portugala. lol :)
prvo je bog stvorio ronalda...a onda je ronaldo izmislio fudbal !
N e pisite gluposti nije morao dati crveni karton ,ima pravo da odluci da li prekrsaj bio za zuti ili crven i dobru je odluku donjeo!!!
Ko je ovaj E.B. sto je pisao ovaj clanak i naslov... cuj Iran zestoko ostecen... cime.. sto je onaj simulirao da je primio lakat pa ronaldo nije dobio crveni... jos su dobili penal u 90+ minuti... vrati se svom familijarnom sportu okopavanju krompira ..nemoj vise o fudbalu