Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su navesti da je besplatno za djecu do 15 koja nisu vakcinisana. Treba se čuditi lijepoj gesti.
I to je navlakuša.Djeca do 15 godina ne idu u principu sama na utakmicu,mora sa njima neko doći tako da se svede na isto. To mogu smisliti samo u Selji i niko više.Sram ih bilo.Neki glupani rade u upravi.Mada me ništa nije čuditi od levata.
dobar potez uprave trebali su sve tribine osim zapada staviti 5 km
Priča mi jaran iz Bihaća nakon utakmice sa Jedinstvom da ih je vidio navečer u birtiji, cigare i premingeri, sve sami profesionalci... I onda ja treba da plaćam 20KM da gledam mrtvilo na terenu i nerviram se što neće u Evropu, ili ako hoće ispast će u prvom pretkolu
Samo Stanić puši cigare ko Ćiro,ostali su nargilaši ka većina igrača u PL.Oni su se uzvijedili i to pravo,treba im izbiti iz glave to .
Fino su počeli sezonu sa nižim cijenama karata, sad opet imaju skupe karte za jednu kup utakmicu protiv slabe PL ekipe. Stavi bolan 3-4KM sjever da se napuni, radni je dan
ZELJEZNICAR 1921👍💪🇧🇦