Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni svjesna koliko me lahko moze imati
hajmo raja navalite kako bi je poderali ko oslobodjenje, zabili joj ko dzekson unitedu itd itd. ali molim malo kreativnosti, a ne samo ponavljanje vec recenog. Hvala unaprijed.
bu !!
http://www.xvideos.com/video410814/maria_lapiedra_desnuda_salvame nema dalje
Uh jesam ga flekno sad
Ja mislim da je ona nevina
Volim četničku k.u.r.č.i.n.u!
doktorica
Ja sam PORNO-BULA.
Jesi li i ti po-r-no glumica, da se upoznamo?
Jel je ovo i Carl Cox de-re?
Samo da pohvalim redakciju klixa...Naime otac sam šestomjesečnog dječaka,a znate i sami da idu teška vremena,ekonomske krize i ratovi....djecu će biti teško odgojit,pogotov omladina zahtjevna,svašta traže....zašto ovo pišem? Zanima me ČIME SU VAS HRANILI VAŠI RODITELJI (REDAKCIJO) pa ste ispali najveći uhljupi planete zemlje,gluplje insane svijet nije vidio,svaki tekst vam je nreprofesionalan ili kopiran + 90% izmišljen,bez popratnih videa,fotografija itd....NAJGORI STE,NEMA GORIH...U SVEMU STE NAJGORI....pa me samo reko zanima šta ste jeli ko djeca da ne dajem svome djetetu.Hvala unaprijed.
Da sam prije gledanja ovog \"remek-djela\" bio navijac Barse (kao sto nisam), nakon ovoga bi me definitivno bilo stid reci da sam navijac Barselone. Pa koje ste vi sm-e-ce, kad vam ovakvi med-io-kri-teti prave reklamu za klub i predsjednika. Real Madrid je najtrofejni spanski klub i uvijek ce biti, a Katalonci mogu samo zeljeti da se mogu porediti sa njima, jer im nikada nece biti ni do koljena, samo njihova sjena.
Ova ista ja!
http://www.redtube.com/50227 eto je
a zasto ne napisete jednostavno glupatscha koja se qurwa da bi imala sta jesti jer je glupa da ne moze zaraditi drugacije?
http://www.redtube.com/50227