Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nestanak vode u 22h uoči Bajrama je krivično i kazneno djelo, mediji treba da budu glavni pokretač promjena, mediji dižu masu.
Jadan onaj ko je sinoc gledao utakmicu i nije se stigao okupat pred Bajram. 😂😂😂
@Šrodingerov Mačak ono satro tusirao a jase,pa nemoj jarane" moro sam djecu u drugu sobu odvesti"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad trener otvoreno kaže da ne zna šta se desilo tu se nema šta razmišljati, otkaz i zabrana ulaska u zemlju na dvije godine. Mislim, kad se nešto zida i dođe majstor i kaže ne znam ja to da radim, da li bi ga iko platio i pustio da radi ono za što je rekao da ne zna da radi!?
Uzmimo reprezentaciju beskućnika BiH mjesto njih. Mnogo su bolji od ovih vlasnika vila širom svijeta sa dvije lijeve noge ! Barbarez kaže bolje i jedan koji želi od dvojice koji moraju !
Jos jednom,ni slucajmo ne branim selektora ali dok liga ne pocne praviti igrace,selektor ih nema odakle uzimati.Npr. Haris Duljevic proglasen najboljim igracem lige.Transfer druga Njemacka liga.Zato da bi kaznili domace klubove ne idite na utakmice i ne kupujte karte,mozda kad ih po djepu udarite nesto se promjeni, mozda
Selektor nema autoritet.,niti prema igracima, niti prema ljudima iz FS/NS..na zalost! .(o strucnisti ne bih, vjerovatno su neki potezi bili izforsirani)
igraci su krivi,a i bazdarevic sto nema muda da na poluvremenu izvede dzeku i pjanica
sve odjebat osim vozaca saniteta
Meša marš iz repke hebem ti gdzu beograđanku!
bla,bla, bla ... vi ste si ljestvicu podigli previsoko. poraz od cipra je realnost jer ste igrali u gostima. bih je u rangu s ciprom i to je to. vaš problem je što ste se ufurali da ste neka nogometna nacija ili sila. za 20+ godina ste se samo jednom kvalificirali na neko takmičenje.
od.ebi dosadan si
Dok god za selektora ne dobijemo stranca koji nece slusat sta mu savez diktira, tesko da ce biti bolje u nasem fudbalu
ne valja tim, ovi ibisevici, dzeke i pjanici su dobri momci ali nekad ne mogu a nekad ne zele. treba promijeniti tim i dovesti mlađe one koji su igrali u japanu.ne mozes protiv pogane grcke izaci na teren a postis, uz duzno postovanje prema postu.
što bi volio pogledati utakmicu beskućnika protiv manekena.
svaka cast za tekst.sve je ovako
Meša ako fakat imaš respect prema poslu, publici i ostalima a mislim da nemaš NAPUSTI KLUPU REPKE ČOVJEČE nije ti ovo soccerManager aplikacija već realan svijet s emocijama. OSTAVKA KAO RIJEŠENJE !!!!!!!!!!
a fudbaleri
I oni zajedno s njim. Ima ko hoće fudbal je naj popularniji sport na svijetu tako da ima izbora i previše, napravit reselekciju i otvoriti mogucnost za anonimuse pa da vidis kako krv ostaje na terenu.
A da nije kladionica odradila svoje a? Iz 2 u keca plus 5 golova koeficijent jedno 100...
JA IGRO BAS TO OKRETAJ IGRE 67 kvota I ODE BRATE NA GODISNJI POGLEDAT NEDE PRAVU TEKMU.... JBT. OVA FUKARA OVDJE
Kakva strucna i veoma opsirna analiza,SVAKA CAST MAJSTORE! Da si samo ovo napisao bilo bi dovoljno...."Dakle, u momentima kada moramo ganjati rezultat vadili smo napadača, a dok smo branili rezultat vadili smo veznjaka." ....pametnom dosta !
On obilazi "igrace" da mu guzica vidi puta. Sve placeno pa ko to nebi. Svakako supljira izmedju utakmica..
Prvog Pjanica "princa" hahaha nek povede i "dijamanata" a on više od pola ekipe uzeti igrače iz BiH ljude koji će ostavljati srce na terenu a ovi miševi neka igraju tamo gdje i jesu pa neka tamo glume zvijezde
RONALDO SE RAZGULIO ZA PORTUGAL, MI DA SMO DK MLADOST poslali da igraju bolje bi bilo.
RONALDO SE RAZGULIO ZA PORTUGAL, MI DA SMO DK MLADOST poslali da igraju bolje bi bilo.