Craig Bellamy
0

"Ponekad me stid što sam nogometaš"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Velški napadač Manchester Cityja Craig Bellamy priznao je kako ga je ponekad stid što je profesionalni nogometaš kada vidi kako se ponašaju njegovi kolege.

Iako je i sam često bio u središtu afera, Bellamy tvrdi kako je danas promijenjeni čovjek. Nedavno je bio jedan od rijetkih nogometaša koji je javno osudio Johna Terryja zbog njegove veze s Vanessom Perroncel, tadašnjom djevojkom svoga saigrača Waynea Bridgea.

"Ne osjećam se bliskim svojim kolegama. Kad vidim neke stvari, sram me je što sam nogometaš. Ne idem u noćne klubove, ne idem u lounge barove, ne provodim dane u trgovačkim centrima. Takve me stvari ne zanimaju. Puno vremena provodim sa svojom djecom kod kuće. Tamo se osjećam dobro", prenosi riječi 30-godišnjeg napadača News of the World.

Priznao je Velšanin i kako ga živcira kada igrači pokazuju premalo angažmana na terenu. Ne znam kako bih se na terenu mogao ponašati kao turist. Neki momci to čine, ali ja ne mogu. Kada igram, igram za stvarno, nikad se ne pretvaram.

"Wayne Rooney je učinkovitiji pred golom od mene, ali volim tog dečka. Da idem u rat, volio bih imati Rooneyja na svojoj strani. Jednako kao i Roya Keanea, legendu. Volio bih da imam i četvrtinu njegove kvalitete", zaključio je Bellamy.