Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa protivnik igra onoliko koliko mu dozvolis. Sto znaci da je Bajevic danas mnogo bolje takticki postavio igru. Igraci mnogo bolje trcali i zaustavili navalnu liniju Holandije visoko od sesnesterca. Znaci moze sve uz trud zelju.
Mozda bi bilo dobro da Bajevic ostane jos tu.Nekoliko utakmica je malo da nesto konkretno se postigne.. Ipak je to veliki znalac, ato se veceras potvrdilo..
Vrlo disciplinovani. Da su ovako igrali u kvalifikacijama, bez problema bi se kvalifikovali kroz grupe. Šteta što nismo nikad imali ovako kvalitetnog selektora.
Gospodin.
Ko su ovi debili???
Fusbal je čudna igra. Mora da se trči 90 minuta. Nasi nesposobni smradovi mogu samo 15 do 20.🤮
To je najbolje Ivica Osim rekao !!!
Što niko ne kaže da je Bajević imao moždani udar i da je bio čista podvala reprezentaciji BiiH?
Nismo ni mi.
Steta sto Bajevic ide...siguran sam da.covjek ima viziju i vjerujem da.bi nesto napravio od ovih mladih momaka
jesmo li sad opet najbolji na svijetu poslije ovog rezultata? ako jesmo onda bravo zmajevi 💙💙💙💙💙
Da, zaista smo dobro zatvorili i pokrili ih da u nekim trenucima zaista nisu imali rjesenje kako prici nasem golu. I ovako treba uvijek, a ne da imamo rupa u odbrani. Medjutim ide Poljska koju moramo pobijediti, ako zelimo nesto postici.
Gdje su oni što su psovali selektorima što ne pozove Đurića ? Večeras , nijedan , a ma baš nijedan duel nije dobio pa čak ni vazdušni !!
Gdje je Djuric, a gdje onakva odbrana Holandije. Ne mozes ocekivati igru kakvu vidis kod Dzeke. Djuric je najjaci u 16m, al nije ni bilo centro suteva.