Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjeruje ni on u ovo sto prica, ali sta ce mora da prica ono sto narod voli da cuje.
ko kakav politicar...vec vidim na sljedecim izborima kandidat za nacelnika ili nosioca liste Igor Janković!!!
Gospodine Jankoviću zar Vi mislite da je ovaj narod toliko nenormalan i naivan , ili lažete samog sebe ?
na grcima standardn cvrstim i dosadnim sa igrom kojom su osvijili titulu prvaka sigurno ne ozes reci da se ides vaditi. ovo su gluposti sto se lupeta, treba igrati i dati maksimum pa sta bude.
ma ja ni titula prvaka svijeta nije nedostizna sto da ne.
Dobar si momak.
Igore i dole.
Jeko ovaj? Isti onaj Nacional Ključević
A dje ovaj igr'o? Nikako da izguglam nesto o njemu, sem nekoliko miliona facebook profila. Ima neko da zna s cime je ovaj zasluzio mjesto u strucnom stabu?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/igor-jankovic-bazdarevicev-asistent-iz-rs-a/151409 Nas'o! Nacionalni kljuc. Serem se na strucni stab.
Covjek dobro zbori. Nista nije nemoguce. Ako pobjedimo Grke u obije tekme i pobjedimo ostale levate i x sa Belgijom, a Belgija u 2 utakmice protiv Grka uzme samo 2 boda eto nas na 1.mjestu.
Igore ne lozi bosnje, njima ionako malo treba
@trpač nema razloga...dobro me cuvaju ali ipak fala
Samo jako, samo ludo... https://www.youtube.com/watch?v=69glwfWjYlI
Idemo ludo,idemo jako Idemo u Rusiju, uzet' im zlato
BUDALO BICE DOLE A NE GORE MOJ IGOREEEE
OVAJ NIJE DOBAR ODMAH DR PRDIBEG DAGA VODI PSIHIJATRU