Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.E.B.A.L.A VAM KUNA M.A.J.K.U
600 kuna jel? Koliko je to u sljivama?
ja sam madridista i redovno ga obrćem na moju kristinu.. redovno posjećujem ovakve sajtove: http://iloveronaldo.com/ gdje mogu ga obrćat po nekoliko puta na dan. Ja volim ronalda
Smjesan je ovaj moderni fudbal, sve na silu, dobra stara vremena!
rofl mao ako vam se portal ne svidja odfakajte lagano sa njega i ne davite po komentarima.. sudac car!
Odete fino na dnevnik.hr i vidjet cete da otamo kradu sve tekstove, ali bukvalno, jedino sto je vezano za BiH e to kradu od nekog drugog, sramota !!!
pa sta vam je ljudi ovaj portal i postoji samo i iskljucivo radi komentara. I to malo zaposlenih, a kontam da ima samo jedan lik koji samo kopira i objavljuje tekstove vise se bave uredjivanjem- brisanjem komentara nego clanaka.
Ma neznaju ovi novinari odakle su suplji.......fkt sve same gluposti pisete, neznam sto posjecujem ovaj 4um uopste -.-' , valjda navika !
jadni su to igrači, ako mu sudija mora govoriti da ode da pozdravi svoje navijače
za 600 kuna koliko se može kurtona kupiti ?
divan sudija :)
Hhahahah, 'novinari' prepravili sa kuna u eure !! A zasto u eure ????? Zasto ne u jene ili dolare ili u rublje ???????????? Dragi 'novinari' nedragog klixa kada se clanak prenosi iz stranih virova informisanja onda se sve novcane valute pretvaraju koje se pominju u clanku pretvaraju u DOMACU valutu u cilju priblizavanja clanka citaocu. Duzni ste mi HVALA za malu novinarsku lekciju. Inace,domaca valuta u BiH KM -konvertibilna marka,medjunarodna oznaka BAM. Tako da 62 funte pretvorene u DOMACU valutu iznose na danasnji dan 147,30 KM . Za ovo ste mi duzni jos jedno HVALA !!
Niste trebali pisati komentare, ovako skontase gresku pa napisase euro. Da nije blo komentara ne bi nikad ni skontali, jer nisu sposobni ni da procitaju vlastiti clanak koji su "napisali"
Danas se svako zove 'novinar' !! Ovo je cist primjer nepismenosti,ljenosti tijela i duha. Prosjecan 'novinar' klixa,prosjecan Bosanac ili Bosnjo. Inace 600 kuna je po kursu 10 vukova ili 3 medvjeda !!
"Građana morali su izdvojiti čak 62 funte (preko 600 kuna)" Mogli bi "novinari" Klixa barem pročitati text prije nego ga copy/paste sa hrvatskih portala pa converotati ovo u BAM valutu.
paste index.........
Hajj ba, sta ste se vrijedjate, pa covjek ne zna preracunati kune u KM, vi zaboravljate da na klixu rade nepismeni seljaci. Ono sto me brine je podatak da je i arsenal u svojoj nemoci poceo udarati visoke cijene karata za navijace protivnickog kluba. Ugledali se na malog selju izgleda. Fuj! .