Narušili atmosferu na treningu
12
Poljski huligani rasistički vrijeđali Holanđane
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti holanđani mrze cijeli svijet, glume demokraciju, a veći su rasisti od poljaka 100 puta, samo što to znaju dobro sakriti. prefrgano školovani rasisti. pustili su srbima da streljaju nenaoružane civile u bosni.
@sabpnp kako da ne, s....t cemo africki kontinent, pokrast im sve sto se pokrasti moze, koristiti ih kao robove, istrebljivati....i kada se pocnemo furati na \"demokraciju\", onda za \"crncuge\" vazi no pasaran. svaka cast na nadahnutosti, dubokoumnosti i samosvjesnosti.
Apsurdna situacija u kojoj poljski katolibanski nacisti vrijeđaju Holanđane dok naci partija u Nizozemskoj poziva narod da javno iznese primjedbe na Poljake u državi.
Previše je rasista i nacista među katolicima
ko da su crnci krivi što su napredni majmuni.
zivotinje kojom se oponashaju bijelci su kokosh i noj. Kukavice su i kad se stvari iskomplikuju stavljaju glavu u pijesak.
svaka cast , neka su , ovi bugare ne mogu dobiti
Da imaš imalo pameti zapitao bi se šta su eurposki kolonijalci radili u Africi. Lovili su ljude i slali ih u Europu da robuju. ZAto i ima puno crnaca u tim zemljama
Koga ba mogu oni provocirat, kite mi se ba napuše, istorija je pokazala da ga konstantno primaju u ass.
white prd world wide
koju zivotinju treba oponasati da se provociraju bijelci. ko je uveo taj standard da je oponasanje majmuna uvreda za crnca, mislim, nidje veze
e pubertetlije...još ćete vi naučiti da vas nigdje u svijetu ne smatraju bjelcima,iako imate bijelu boju kože...
ŠTO MANJE CRNACA TO MANJE RASIZMA
Jedva čekam Katar, da vidi evropska stoka šta je sportska i gospodska atmosfera.
koja je razlika izmedju hrvata i BPNP-a? obojica prave generalizaciju i pripisuju ogromnom broju ljudi neke osobine, jedan na osnovu boje koze, drugi na osnovu nacionalnosti.
@Pitanje.. ja koliko znam njihvoa 2 glavna igraca su muslimani (Van Persi, Afelay) .. A vi ostali napaceni rasisti, nezz sta da vam kazem.. BOG ce vam presuditi ;)
@hrvat Aferim, svaka čast jarane, potpuno si u pravu! Bagra su kakve nema na svijetu! A ovome fašistu koji se predstavlja kao \"bolo\" se n.aje.be.m ženskog dijela familije zatucane!