Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jahao si ih 50 godina, podijelio ih \'39 sa hitlerom, poslije ih navodno \"oslobodio\", stvorio najpolicijskiji režim, cijedio ih ko zadnju koloniju, pa se onda čudiš što ti vraćaju - koliko god glupo to bilo - kao i kosovski albanci srbima.
i jedni i drugi su stoka fasisticka, trebalo je evropsko prvenstvo odrzati u kataru ko i svjetsko, da se vidi sta je mir, blagostanje i kultura
Ko god misli da su Rusi nevinasca, kompletna je budala. \"Mi smo samo nosili zastavu svoje zemlje i uzvikivali parole...\", haha, ej to? Sasvim dovoljno za dobre batine. Srpski svat na Bascarsiji, anyone?
mogu oni sta hoce ali ako dodje opet do sranja bice ruska kolonija, jebiga tako je to kad si mis izmedju dva slona !!!
Poljska nije u skandinaviji de.bilu mrtvi
BOSNJACI = MUSLIMANI = EKSTREMISTI = TERORISTI
g.o.v.n.a uvjek isplivaju na povrsinu
Ja prvenstva i g.o.v.a.n.a, svaki dan se neko roka. Sta je ovom narodu?
Samo za info za bosnjake: poljaci su najveci mrzitelji muslimana u skandinaviji tako nije vam bas dobra ideja da sokolite poljske neonaciste, mada mnogi seljaci iz 24% sada upravo misle to da ucine.
POLJACI = KATOLICI = FASISTI = NACISTI NE ZOBORAVTIE CIJE JE CRKVA POMAGLA I UVAZIVALA HITLERA I NACIZAM 1937-1945, SAMO KATOLICKA CRKVA, NIJE NI PRAVOLSAVNA, NI PROTESTANTSKA, NI ARAPSKI MUFTIJE NISU GA 100% PODRZAVALI MADA JE BILO KAO DOBRE VOLJE.