Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i ne treba,gubimo ali baš hladno,hladno
Kad nas"opauče"po ušima,žalićemo što ovaj nije igrao,da lafo imamo bar neki alibi.A do utakmice,oa naravno,pričaćemo o našim zmajevima i nekakvom inatu,koji kao posjedujemo.Samo nas malo handri,što nemamo sistemski pristup ama baš ničemu.
0:2
Eto koliko nas "cijene" i shvataju ozbiljno da im ne treba Lewandovski koji bi nas svakako sam pobijedio , od nekadašnje reprezentacije koja je nadigrala Francusku u Parizu do sprdačine koju pumpaju Kipar , Izrael , Finska , Armenija , Grčka i ostali poluamateri.
Pa imaju Piateka i Milika, mozda i bolja opcija trenutno za njih.
Čuj mi taraba bolan imaš onaj bosanski inat ako proradi ima da se namuče sa nama najbolje repke na svijetu Zmajevi naprijed pusti ove crnjake kojima je domet kladionica i 2 marke u džepu
Nama je svejedno kad smo taraba svakako
Ima da nam Buksa zagorča život
Opet cemo izgubiti, treba se pomirit sa sudbinom da od naseg BH sporta nema nista, ovi novi sto igraju to su antitalenti, a drzava uopce ne mari za sport nijedan.
Bolje