Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatrovani su vam mozgovi mrznjom, gledajte kako cete primanja povecati a ne pisati komentare mrznje ..
@TOZ kliks komentatori su placeni da raspiruju mrznju
Nacionalisti sa sve tri strane!!! Jel znate da je nacionalizam najprimitivniji nacin razmišljanja? Jel znate da niti jedna vjera ne podržava mrznju i da je to ogledalo vaše ograničenosti i razvijenosti mozga?
@Disident77 .............................................kad srbin komentarise to kao ti, onda je to farsa.....
On ce njemu Kosovo nije Srbija
Ma garant mu reko Kosovo više nije smrdija...
Zingaro, sto bi Italijani rekli za Serve.
Kakav bolestan narod raste od ovih mladih komentatora,strasno. Toliko nacionalizma,sovinizma je u njima,to ne mogu biti dobri ljudi,dobri gradjani,uspesni u svojim profesijama i zivotu.
I hoce past travu u zivotu.
seljacina uvijek bio
Pravi primjerak đikana
papak bio papak ostao
Udri vlaha !!
Legenda A serije,gdje ćeš na Sinišu!
Svaka cast Sinisi,branio vovjek svoje dostojanstvo,dao je puno za Lazio i onda vrijeda neki maloumnik...komentar ce vjerovatno pobrat masu minusa zbog nacionalnih razloga
@samo_sam_realan .........................................srbin i dostojanstvo....ko Bog i sesirdjija!!
Ove vlahe niko ne voli
Tipicni vlaski horoz !
Srbi ko srbi samo zestoko, bez kulture i bontona..
Hmmm,sad ce hrabri klixovci reci kako je gomila navijaca trebala da prebije Mihajlovica,a da nije Srbin bila bi druga prica zar ne,bilo bi "stoka od navijaca", djubrad i sl...
@petjezeraBN: Evo, ja nisam hrabar. Nadjemo se? I da, trebali su mu kosti polomiti, ovom smradu od covjeka. Ne zato jer je Srbin.