Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurvanjska posla .. Što mu nije u facu bacila 375 000 f ako je čestita i kazala da njena bulja nije na prodaju :)
naravno da ima dokaza, oderi ga momački dabogda mu 10 miliona uzela, svaka čast i podrška za sve zlostavljane žene da ne trpe i ne šute !
@SivaEminencija eto sve si sam rekao ...mislio je dečko kupiti za 300 pišljivih hiljada, kupiti pa se ušutiti al prccc....silovanje je zločin koji ne zastarjeva , to je ronaldić trebao znati kad ga je pristavljao i na kraju krajeva ima zakon, sud i pravda, nisam ga ja tužio niti dokaze dostavljao , a bez dokaza nema ni slučaja... pitao bih te ja da je tvog neko silovao moćnik kao što je ronaldo šta bi ti uradio i da li bi opet tako svoju jezičinu pustio...
@Bili Piton Citaj malo bolje, to je bio dogovor izmedju advokata, a ne "evo ti pare, samo suti". Dobro covjek kaze, dobila lovu i nije joj smetalo, a sad kad je zafalilo daj opet "kmeee".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
evo i mene je hebo ovdje kad je bio u Zenici sad se sjetih
Pa tuži ga možda šta i dobiješ hahahahahha
Ovo je Realova propaganda! Nije moguce da od 2009 dok je u Realu bio nije se ovo pominjalo tek kad je otišao iz Reala ovo izvlače na površinu.
moguce ali i ne mora znaciti opet, jer yebiga ,bio je s curom, i sam kaze.
uzela rospija 375000 dolara, potrošila, pa ko veli, što on meni doživotno ne bi davao para........cccccc......cccccc......Ronaldo, Ronaldo, možda jesi dobar fudbaler, ali veze ti nemaš sa životom..... :(
Ako ga FBI uzme na zub, a sve su sanse da hoce, onda je tek nadrljao.
Sastali se kurava i lopov (utaje poreza i sl), a još zgodni i talentovani. Kome vjerovati? Činjenica da joj je platio toliko za jednu noć govori njoj u prilog. Da je na vrijeme pitao za cijenu, vjerovatno nikom ništa, ali ovako, "Ja mogu koju hoću! Ja sam Ronaldo!" Vjerovatno misli da joj je na čast ako joj ON metne. Nimalo mi ga nije žao. U Juventusu panika.
Čekaj malo ,ako je bila nagodba preko advokata znači da je to rješeno i slučaj zatvoren.
Da su u policiji imali dokaze da je Ronaldo počinio krivično djelo silovanja, imali bi obavezu da ga optuže još tada valjda, i ovo nikad ne bi moglo biti spušteno na nivo međusobne nagodbe.
Dovoljno da je vidite i da skontate da laže ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0
Neka ona vrati pare Ronaldu, ako joj je dao. Baš me zanima kada bii joj ponudili da Ronaldo ide 10 godina u zatvor ili da joj plati 10 miliona, na šta bi pristala.
Da nije kriv ne bi ni prvi put platio.
@Sergio ti bio tu?
Bolje mu je bilo da ga je čuvao u gaćama
Cista glupost.frajer moze imati koju hoce
Sreca pa on nista to ne moze da plati :D :D :D