Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dortmund proda svake godine po najboljeg igrača. jedan se vratio(sahin), jedan potonuo u unitedu(kagawa) a toga vam eto, od 'giganta' smo i navikli da pokupuje konkurenciju i da se kurči titulama. puno sreće Dortmundu., duh koji ima taj klub, stadion i njegovi navijači bayern nikada neće priuštiti svojim parama.
bvb je uzela humelsa koji prosao sve kategorije bayerna,reus-a ispred nosa bayernu,tako da se nemas sta bunit.sta treba bayern da dovodi iz nekih nizerazrednih timova igrace,garibe koji ne znaju lopte sutnut? al ko gubi ima pravo da se ljuti ;))