Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jooojjj,ni cenera,a državeee i branjaaa,ja imam 3 hamala srbi so kosovo i svaki ima 15ojra saatnicu a ne dnevnicu!pa nije ni čudo što su svi koruptni,a biće veselloo,že su milijarde opljačkane iz BiH i Cro?pa šverc-komerc u toku ratova itd...banda,samo tako
Bolje kcerka k.u.rva nego sin drot
Kerovi mars na tekmu po jos batina gleda mi se utakmica .............
400 dinara nema tacno ni 7 KM. premalo je vala....
ne ratuje se nigdje da odu u pljacku, sad zive od svog rada a to vrijedi 400 smrdskih dinara:P
pa ja bih njih zatvorio u kavez (sve ove \"heroje\" koji bi htjeli da se biju i stvaraju nerede) i neka se biju...sto da policija trosi trud i vrijeme da rastavlje levate
trebaju se tuci sa HARKANIMA
Cuj doplatak na platu 400 dinara,jako mnogo novca da izgubis glavu.Policija obale slonovace ima veci doplatak. xD
..me za policajce, navijace, nerede u komsiluku. Uopste me ne interesuje!
bas si zaostao yebo te svak
Dajte nam derbi da se koljemo!
Pa šta hoće 400 dinara +kamen u glavu nijeli malo.
Dignite kredit ma sve ucinite da rade, hocemo nastavak...Sta je 200 ozlijedjenih dajte jos malo krvi iz BG-a please...XD.
zaista sramota je ovo sto Dacic dopusta,dok se on seta na Paradi Ponosa policajci \"ratuju\" na ulicama Beograda za 400 dinara.I treba da bojkutuju,to bi i bilo najbolje,jer u ovakvom stanju (Parada Ponosa,Genova) samo ce neko glavu da izgubi!
mudzosi mosnjački, tih 400 din je dodatak na pplatu, zato sto su na terenu, mosnje mosnjačke jadne uskukale.