Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukanovicu i Besicu ne treba minutaza, oni su rodjeni talenti.
Hahahah
@Limeta oni i još par njih, bore se, kada igraju za repku, a dok ostali dođu, kao na odmor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako sad to? Prije Lihtensteina ste pisali " Robi na slatkim mukama" " Svi zmajevi u formi i dobro igraju".
Kada shvatimo kakve "igraće" imamo onda ih nećemo osuđivati za rezultate koje reprezentacija postiže.
Ma mi smo za skele i krampe!
Koje govno od novinara opet trpa ovog Vranjesa u repku. Ebo vas on....netreba zaigrat taman kad vise nijedne tekme nebi dobili.....
Dilaveru i Burnicu papire sredit.Jajalo gori od Zukankvica biti ne moze,ako mogu neki debili biti pozvani, može i on.Medunjanina zvat pod hitno.Koljiceva I Memisevica povreda jebe.... Kad razmislim nešto i da ne lažem sebe, po igračima koje imamo u ponudi gubit će se ko abdest na terenu narednih godina.....
Haha Civic on kod bilo kojeg drugog trenera nikad nebi bio pozvan,lik je tuta.
Kad je lopta kod Bešića dođe mi da daljinskim razbijem tv,lik je smotan da te Bog sačuva,uhvati nešto vucat i vrati golmanu,a Zukanovic da ne govorim.Nemojte se nadati ni u baražu da će biti Eatonija.
Ni Kosovo nema nikakva imena, nisu ni blizu nama, pa pogledajte sta rade. Sjetite se Islanda i Eura 2016.. Pobjedjuje ekipa a ne pojedinac, nama treba morala, timskog duha i pozrtvovanosti. Treba ih nauciti kako se igra za reprezentaciju.
Imamo mnogo prosjecnih igraca, to je realno i fakat ali je problem sto najbolji malo pruze. Šta su napravili Edin, Miralem, Višća i Kolašinac protiv Armenije??? Ništa!!! To je problem. Edin je imao 5-6 šansi a lopta se samo odbijala od njega, ne može se tako u Europu. pjanić se nije vidio drugo poluvrijeme, i to je razlog poraza.
Treba biti realan,nema u ovoj ekipi kvaliteta.Ovo sve trecerazredni igraci,osim dzeke,pijanica i kolasinca.I uvjek je tako i bilo,nije Bosna nikad imala igrace svjetske klase.Jos kad na to dodas nas mentalitet uspjeh je ravan cudu.
Srmenija ih je napušila grčka će ih dokrajčit
Ovo
Šta je sa Bilaverom iz Dinamo Zagreb ?
Ima po BiH seoskih turnira pa neka se prijave! Od Armenije izgubiti u bitnoj tekmi 4:2 je znak da ih sve treba rastjerati.
Nama su presušili izvori kvalitetnih igrača u inostranstvu. Današnja djeca bosanaca koja se rađaju u stranim zemljama uglavnom sebe više i ne smatraju bosancima niti ih išta veže za BiH, pa počnu igrati za mlade reprezentacije svojih država. Ne treba ih kriviti... mi smo krivi što su nam savez, liga i klubovi na nivou Malte. Sva ona djeca što su bila živa za vrijeme rata i što su sa porodicama izbjegli su sad već pred sportskom penzijom ili su već u penziji.
Pocnite pisati nesto o ovoj reprezentaciji kad uspiju uvezati dvije pobjede. Do tada, malo o sahu molim....