Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@HAHA Sta hoces da kazes, da se Messi takmici sa juniorima ili da Messi ima puno vise od 60kg?! Ne komentarisi stvari u kojima si laik, kilaza nema nikakve veze sa tehnikom!
koja je prevara od igača ovaj neymar. bit će lošiji od robinha. 2x bolju karijeru će ostvarit Ganso. ovaj momak ima 60 kila, a sa tom kilažon neozbiljno se takmičit i sa juniorima.
razlika: onaj kreten je pokušao imitairati neymara, ali kad je skontao da neće uspjeti, nabio je loptu, a neymar je nastavio sa driblingom , dok ga nisu faulirali.... poenta: ne kiti se tuđim perjem
E vidjet cemo kome ce ovaj neymar plesati s loptom dok stoji u evropi ! pa nedo bog da naleti na pepea thiaga silvu vidica puyola :D !
HAHAHAHAHAHA cuj imitiranje......covjek ni slicno nije pokusao,slazem se da je pokusao napucati igraca pa da ode u aut ili corner ali imitiranja nije bilo.
kakvo ba imitiranje? ja ovdje ne vidim nikakvo imitiranje, frajer probo napucati igraca
Ovaj je na necemu zescem od trave..
Dobar potez al\' je sve upropastio sa PADAVICOM hahahaha :D Joj kad Neymar dođe u Evropu...kako će ispasti KRHOČINA preko noći! :D