Riccardo Montolivo
0
"Pokradeni smo protiv Bayerna"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudija je dno dna! Ja ne znam kako on i dalje može suditi u bilo kakvoj utakmici, a ne u ovako važnima! Pogotovo nakon onoga sa Chelsea-Barca! Stvarno fuj. Dabogda mu sinoćnja zadnja bila!
Taj Ovrebo je sramota za nogometni svijet. nek ga negdje dobro sakriju i daju mu neku otpremninu. Ova mafija se vise nemoze gledat.
pipo,popusi ga !!!!!!!!!!!viva byern !
zabari se brane 90 minuta,napravili 27 prekrsaja,gol je iz ofsajda ali pobjeda je pobjeda hahahahahah
lopovi iz Minhena
onaj pomocni sutija iz 2 poluvremena je jako bio naklonjen Bayernu, gorzno .... onog pomocnika treba odstranit iz takmicenja skroz ....
Uefa mafiozi - moderni fudbal sranje
ovrebo opet u akciji: nakon krađe na Stamford Briodge-u, sinoć je pokazao svo svoje \"umijeće\" duvanja u pištaljku. Možda sinoć nije imao razloga da svira po nečijim instrukcijama, pa je zbog toga dokazao da ne zna suditi. Očito je da poslije meča Chelsea-Barca, koji je sudio po Mišelovim instrukcijama, dobio bodove kod istog, koji je za njega lobirao, pa je dobio mjesto da sudi na SP u J. Africi....
AKO PRODJE A NADAM SE DA NE BAYERN I MOZE SAMO OVAKO NA PREVARU, NIKADA NISU ZNALI IGRATI VAZDA JE TO BILO NA SILU... MRZIM BAYERN!!!
Ovo je onaj sto je pokrao Chelsea protiv Barce...
ma ćelo je kritičan, da je to u liniji pa da se dvoumi, nego kilometar u ofsajdu i to na ovakvoj utakmici. švabe ako i prođu dalje nemaju nikakvih šansi, nafurali su se da nešto igraju, a poenta je da je njemačka liga zadnjih par godina daleko iza engleza i španaca, možda su tu negdje sa talijanima, ali ono od sinoć milanu sigurno sudije ne bi smjele uraditi. penal, crveni karton i go iz ofsajda, da im je van gal sudio ne bi bolje.
...Bayern!
MRZIM BAYERN !
sramota za uefu i sve one koji \"štite\" sudije. pa ovaj sudija nebi smio suditi ni regionalnu ligu poslije one utakmice čelzi-barsa. sramota. a možda je pomočnik igrao keca.