Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treci na svijetu na 800 metara jednom i nikad vise a odbojkasi svake godine zlatni i na EP i na SP pa o njima mala rubrika jednom kvartalno. .. Sjajno zar ne. .
Cuj jednom i nikad vise. Ti si zlobna budala.
Ma lupio ko i ja, nikad se u životu nisam kladio, i juče ma jaro nagovori. bacim cvaju na prvo poluvrijeme x,da mi tekma bude napeta i bogami ubode.Al' sve nešto kontam, ma to mene šejtan naveo,ko veli prvi mu je put, daj mu nek dobije,neka mu se osladi,pa neka se navuče na još.E nećeš šejtane dragi,ne dam ja lovu na budalaštine više. :) Tako i Amel lupio i pogodio.
ja koga god znam da se kladi, dobio je iz prvog pokusaja
e za mene nema drugog pokušaja, ja to nisam ni znao kako se kladi, nego zapričali se mi oko tekme, kalkulišemo i tako to, i ja velim ma biće dosadna tekma,kiša, svi će gledati da ne prime go, kad meni pajdo veli pa odigraj na kladionici neriješeno, mislim ja ne bih baš smio oba poluvremena,ali prvo je bez golova i tako oni mene i nagovore, kad ono dobio.
kkec ne seri i ti si dojadio pa te trpimo
tuka kad je se rodio nije znao hodati, nevjerovatno :D
što ste ljubomorni na čovjeka
Vidi samo ove dvojice sa fazonima iz 80-tih i inteligencijom koja ne prelazi 60...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj Tuka dojadio vise i Bogu i narodu. . Popustite malo sa njim vise.