Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lip pozdrav svim dobrim ljudima. Marko iz Posušja.
NAPADAC? 14 golova iz 85 utakmica... Jeli skrivena kamera ili sta?
Pa sta? I SDA je stranka DEMOKRATSKE akcije.
Hajde ovo manje više, dokazali su da su AMATERI kod dovođenja igrača, ovim to samo potvrđuju, samo fakat ne mogu da vjerujem da Adžem još uvijek nije smijenjen. Šta treba više? U devet kola on ima tri poraza i jedan remi! To je 30% izgubljenih bodova, do kraja sezone tim skorom ako se bude vodio mi ćemo imati devet poraza sa čim će nam i liga za prvaka biti upitna a kamoli Evopa. Ovi naši stvarno nisu normalni, ljudi više nemaju strpljenja, letit će i oni ako ovako nastave
Sta bi sa slovencom?....Jbt pojacanje na pojacanje ima metropola igraca za dvije ekipe. Mogu izmedju sebe i ko god da pobijedi metropola ce bit zadovoljan odradjenim poslom.
evo spasioca :-) u citavom zivotu (29 godina) odigrao 209 utakmica, postigao 49 golova, podjelio 7 asistencija i bio zut 27 puta :-? ne znam fakat na osnovu cega je neko zakljucio da je on pojacanje :?
eeee moj jarane .Znas li gdje si dosao.Propao klub nacisto.Vodi ga debeli kreten koji nema pojma.Nego pakuj kofere i bjezi bilo gdje.
U cvijetu mladosti.
a ja mislila da hercegovci imaju najgluplja prezimena.
JAKI SMO KO STIJENA!
Sta mu dodje djuro iz izeta?
Komsije ove nase uorave su bas izgubile kompas i pojma niko nema sta radi. Garantujem da imate bar 2 bolja juniora od ovoga.
@ZlatnaDolina.. Koja dva? Pola zeljina juniora mogu odigrati bolje od pola ovih manekena iz premijer lige
ovaj ce ubit pare hahahahah
Ovaj Jovo Ubi Pare :) Jovo UbiParip :)
Ne vidim nekog jakog pojacanja u njemu
Ovaj ce fa ubije pare
Sto si ubij'o pare ubijo si ih, pod ovim podnebljom ubices mudo marijanovo