Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma otiso ga pipo baciti jednom na ovu vijest ;))))) malo ga prostata handri,pa ako uspije eto ga
dok je jos bio u zelji, obecao je taksisti koji ga je vozio na trening nov auto..nakon nekoliko godina dode u srajevo, nade tog taksistu i odvede covjeka da izabere auto..obecao i obecanje ispunio..zaboravimo svi da je edin dzeko fudbaler, i to kakav..razmislimo koliko smo puta nesto obecali i slagali.. treba li jos sta reci o ovom covjeku!!! DZEKO JE PONOS BOSNE I HERCEGOVINE!!!
pipo je na godisnjem.....
trpaj majstore makar i u wolfsburgu!!!!
@DOSTA: Bas ti je glup komentar. Kako ti to svrstavas ljude u seljake i gradjane? Da li po mjestu porijekla, izrazavanju, ponasanju? Ono sto sam ja uspio vidjeti, momak izgleda iskren i posten. Ne brljezga kao Dodik pa da mozes reci: \"Slusaj one seljacine.\" Igra strasno, ali se ne busa s time na sve strane. Izmedju ostalog momak je i ambasador unicefa. Znaci da ima i volje i zelje da ulaze u razvoj naseg drustva i nase omladine, a ti da si u zivotu 100KM da o u dobrotvorne svrhe nebi davao takve glupe izjave. Hajde ti sad kriticaru, kad si pametan, menio objasni zbog cega je \"seljacina\"?
Dzeko seljacina. Dosta vise vijesti o njemu. Primitivac.
To jebačino moja xD Gurni mi ga molim te. Ahhh ahh
Jes lafčina ocam